Лукс и Секс

Лукс и Секс
17-12-2012г.
144
Симона Милкова

В днешния модерен свят, в който всеки е на разстояние чекия от задоволителния си сексуален живот, в ерата на порното и лесно достъпните жени,  СЕКСЪТ продължава да е онова, което ни обединява.
Нововъведенията в областта отдавна се опитват да намалят до минимум различията между двата пола. Предвиждам!
Верно, в наши дни вече трябва да  изследваме особеностите на 31 пола (по класификацията на щата Ню Йорк!), но...
Съвсем скоро ще се превърнем в хермафродити, които ще могат да се осеменяват сами. А до тогава... и за днешните двойки /тройки или групи/ е напълно адекватно на съвремието да експериментират с какво ли не. Наистина КАКВО ЛИ НЕ.

България не остава по-назад по сексуални компетенции от чужбина.

Неведнъж сме оставали силно впечатлени от новините по темата.

Давам пример: открити тиквички във вагини на провинциални момичета, бутилки безалкохолни в дебелите черва на застаряващи ергени и дори детски кукли Барби – пак в същото място… Накъде отива този свят?!
Старото чукане,секс, или както там го наричате, отдавна е антично преживяване. Днес секс практиките при богатите са онова, което може наистина да втрещи средностатистическия потребител на кондоми.

Вярно е, че колкото и да си богат не можеш да ъпгрейднеш половия си орган до платинен атрибут, но можеш да материализираш такъв срещу няколко зелени хилядарки. Ако ти е малък, можеш да го уголемиш. Може дори да притежаваш вечно твърд вибратор с инкрустирани диаманти.

Единственото, което може да ни натъжи сред това разнообразие от платени удоволствия е, че богатите пак са по-облагодетелствани. Те имат достъп до набор от маниакални секс играчки и атрибути, за които плебеите я сме чували, я не. Баровците разполагат в шкафовете си с напълно ненормални предмети. Някои от тях могат да бъдат объркани с произведения на авангардното изкуство.

АСОРТИМЕНТ
Сребърна тапа за анус с конска опашка. Цена: 3 475 долара. Тапата за анус притежава истинска конска опашка за по-натурална възбуда. „Обзело ви е животинско чувство, искате да сбъднете тази сексуална фантазия. Този продукт е идеален за вас.”  Това гласи слогана на секс артикула.

Наборът от възможности е необятен. На пръв поглед следващият уред, който глези  богатите изглежда като 18-каратов златен вибратор с дръжка за пръста. Когато прочетете описанието му обаче, ще разберете за какво е направен. Това е златен простатен масажор. Сдобиеш ли се с него, ще можеш да се глезиш, докато пиеш скъпо шампанско на пясъка в Абу Даби. И това не е всичко, към него като подарък получаваш, мини простатни масажори за път. Те имат формата на ръкавели! Можеш спокойно да водиш среща на високо равнище и да имаш един такъв... отзад.

Еротичният асортимент продължава да се разкрива пред нас чрез поредното предизвикателство за здравия разум. Разгъваща се пръчка за бой от сребро и черешово дърво. Лукс и насилие срещу 3066 долара. Тази изкусителна пръчка за пляскане е онази, с която ултрабогати хора пердашат други ултрабогати хора по задниците.

Игрите на роби и господари не спират до тук. За по-разумните има и по-поносими цени. Шибалка с кристална дръжка на стойност 290 долара. Не искам да оставате с грешно впечатление. Пляскането не е само мъжка работа. Тази шибалка с инкрустирани кристали върху дръжката е женският отговор на дървената пръчка от черешово дърво и сребро. Дамската доминация от край време еректира мъжете. 

За да задоволят и съпругите си, господата ползващи простатен масажор или аналната тапа с конска опашка, могат да докажат своята финансова фриволност пред дамите. Вибратор за 1 милион долара… Може би, който подари това, доказва завинаги  истинската си любов.

А за мъжете, които искат да предложат брак, без да взаимстват идеи от холивудски блокбастери – идеалният вариант е: вибратор с диамантен пръстен. Хем душата в рая, хем ..... Цената също подобава на дамата на сърцето – 59 154 долара. 18-те карата  просто ще разтопят и най-неумолимото женско сърце. Оргазъм и диаманти - какво повече й трябва на една жена.

Иновациите в секс индустрията направо ни оставят без дъх. За фетишистите и онези, които обичат ролевите игри… Животински маски, наподобяващи любимите ви домашни любимци. „Превърнете се в кучета,  превърнете се дори в прасета. Вие избирате! Страстта да се преструвате на някого, когото никога няма да бъдете е изпълнима срещу скромната сума от 500 долара.” Сребърни накити за ненаситни богаташки извращения.

За да не обидим дамите, нека ги поглезим още малко. Къщите и дамските им чанти са пълни с огледала, да прибавим още едно към колекцията. Този път то служи за обратно виждане при мастурбация. Пригответе 1600 долара и ще получите това воайорско приспособление. Ако все пак мислите в различни посоки и искате този предмет да заслужи парите си, носете го винаги със себе си – то може да бъде използвано и като стандартно огледалце, с чиято помощ да слагате спирала или да скубете вежди.

Списъкът с предмети за разнообразяване на сексуалния живот малко преди края на света изглежда почти безкраен. Иновациите и скуката просто ни заливат до кревата. Лошата новина е, че луксът, дори в секса, не е за всеки... Весели празници.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.