Актуално
+18 / Веско Мисира – герой на нашето време

Симона Милкова | 27/08/2012

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Последният черноморски гларус Веско Мисира е роден преди 46 години в едно малко село близо до Албена. Той е вилнял по морето преди двадесет години, днес също се опитва да живее като гларус, но повече му се удава да живее като доставчик на ресторант. Казват му Мисира, защото бил много надарен. Той е нецензурираната енциклопедия на българския гларус.
Може винаги да сте свързвали гларусите само с идеята за женски завоевания, но не е така. Първото нещо, което разбирахме ние е, че гларусът е човек, на който му става и от мъже… Този човек, „шиба по 20 жени на ден” и никога не е ползвал презерватив. Внимавайте като го срещнете! Той е красив, космат и приятен за разговори човек. Наполовина животно, наполовина мъж. Каквото и лошо да казвате за него, той нямаше да съществува такъв, ако вие не го поощрявахте, ако не плащахте да е такъв, какъвто го виждате Това е героят на едно отминало време, който днес вече е сериозен културен артефакт. Или казано на езика на Веско Мисира - културата винаги ще се върти около морето и неговите трудови хора.
Днес, пет години по-късно разбрахме, че Веско си е все същият, ето какво сподели той за живота и секса с екипа на Lentata.com:

[hdvideo id=5109]

 Други статии от този авторКоментари