Сем.Боевски: ФеймЧек/FameСheck:

Сем.Боевски: ФеймЧек/FameСheck:
22-08-2012г.
36
---

Семейството на Гълъбин Боевски изпадна в сериозни финансови затруднения след задържането на олимпийския шампион. Боевски беше обвинен и осъден за наркотрафик от Бразилия към Европа. Съпругата му Красимира повече от половин година отрича вината му. Неотдавна се появи новина, че Сара – дъщеря на Гълъбин, е била приета в спешно отделение със свръхдоза.

Ето как Красимира коментира ситуацията около най-близките си хора:

Не ми се коментират вече подобни гнусни писания. Авторите на тези статии се опитват да печелят от хорското страдание. Те плюят по мен и децата ми откакто съм ги родила.
…Не ми се живее вече в България. Кой излезе да защити моето дете за грозните думи, които се говорят за него? Къде са агенциите за закрила на детето? Вулгарно е всичко, което се пише! Четох, че Сара трябва да проституира, но не разбрах по каква причина...

Цитирали са ме, че тя иска да се харесва на момчетата, затова гладува. Как ще кажа или позволя подобно нещо за 15-годишното ми дете?! Какви момчета, тя постоянно тренира, няма време за момчетата.

Писаха, че Гълъбин бил пред самоубийство. Откъде имат тази информация, при положение, че аз съм единствената с разрешение за посещение в затвора?!

Аз реших да не давам интервюта за никого (освен за вашия екип). Мисля да не обръщам внимание на лъжливи приказки и писания, да си гледам живота и да се махна от тази страна час по-скоро!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.