Политиката в Евксиноград

Политиката в Евксиноград
13-08-2012г.
23
---

Според вътрешни източници една от най-луксозните резиденции, завещани на управниците ни от  Живково време, това лято избраха голяма част от политическия  ни елит. В момента в Евксиноград си почива парламентарната шефка Цецка Цачева. Компания й правят над двадесет депутати от Народното Събрание, като мнозинството има най-голяма е група и сред летовниците. Там са скандалният гербер Емил Димитров, най-младият депутат от - Георги Андонов от Гоце Делчев и неговият кум екс-парламентьор и настоящ кмет на Благоевград - Атанас Камбитов. Още един бивш депутат и настоящ градоначалник плажува във Варненската резиденция - кметът на Хасково - Иван Динов. Всички гореизброени са на семейни почивка заедно със съпругите и децата си.

Опозицията в Евксиноград се представлява от Иван Костов и небезизвестната му съпруга Елена. В резиденцията по традиция всяко лято почива и заместникът на Ахмед Доган - Лютви Местан със съпругата си Шери Местан. Компанията му съпартийци са двамата братя близнаци - депутат и евродепутат Четин и Метин Казак.

В резиденцията скоро очакват и посещение от Министерския съвет. Вътрешният министър Цветан Цветанов в момента почива заедно с четирите си жени /съпругата му и трите им дъщери/  по северното Черноморие, но до края на летния сезон и той ще посети Евксиноград.

В резиденцията за лятото има запазени места за премиера Бойко Борисов и министъра на земеделието и харните  Мирослав Найденов.

Цените в строго охранявания райски кът на властта варират от 100 до 300 лева на вечер. Следващото най-предпочитано място за почивка сред политиците е базата на Министерски съвет, която се намира на брега на курорта Слънчев бряг.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.