Бягство в затвора

Бягство в затвора
26-07-2012г.
237
Симона Милкова

Стоян Златния – педофил, сводник или набеден затворник: За мен държавата ни е полицейска и демокрация няма!

Стоян Стоянов-Златния (63 г.),  прочул се като организатор на модни конкурси, стана наистина известен със скандалното си поведение във видео клип, в който се опитва да събуе панталона на видимо пияно момиче насред дискотека... През септември месец миналата година Златния е арестуван за склоняване на малолетни момичета към проституция. Днес, десет месеца по-късно, той се намира на територията на болницата към затвора в град Ловеч. Там се лекува от тежка депресия. Ето какво сподели обвиненият в търговия с малолетна плът пред екипа на Lentata.com:

Стояне, защо си зад решетките?
Най-напред ще го кажа за вестниците, които се надпреварваха какви лъжи да съчинят за мен. И на Люба Кулезич ме наричаше „изверг“, без да си дава сметка за изреченото, настройваше хората без да си мери приказките или търси от някъде истината. Показа клип, взет от личния ми архив и правеше съчинение по него.
Разкажи за този скандален клип.
Само искам да попитам в заведение, в присъствието на клиенти, как се насилва?! Това момиче от клипа беше пияно, а също и доста голямо на години, така че каквото иска да прави в заведенията, никой не може да й държи сметка. Там нямаше насилие или изнасилване, а само купон и бъзици.
Ами как се появи тогава обвинението срещу теб?
Всичко е измислено и нагласено! Дори задържането ми на 27.09.2011 г. от СДВР беше направено без никакво предупреждение. Направо ме арестуваха, за да могат да си вършат спокойно работата, да я нагласят така, както те искат. Със заплахи, че ще разбият вратата, полицаите принудиха съпругата ми Цветанка да отвори и те да нахлуят с бясна сила и крясъци срещу нея и децата ни. Това нормално ли е, да ги тръшнат на пода да лежат с пистолети опрени на главите им?! След ареста съпругата ми установи липси на скъпи мъжки ръчни часовници от колекцията ми, скъпи запалки на фирма „Art“, скъпи джиесем апарати, които не фигурираха в протоколите за изземване… От автомобила ми взеха малко газово пистолетче, струващо 20 лева, което носех от години да се браня от кучета при нужда и за което ченгетата твърдят, че е преправено на бойно.  Аз не съм преправял нищо, носел съм го такъв, какъвто съм го купил от магазин -  с документ за това и с газови патрони.
След ареста какво?
Заплашваха ме с бой да кажа, че съм обичал малки момичета, което не е вярно! Аз познавах и контактувах с такива, защото бях временно жури в модна агенция. Срещах се и разговарях с тях за конкурсите. Но полицаите искат друго да кажа, това което връзкарката Здравка им е казала.
Коя е Здравка?
Ще ви разкажа за нея и дъщеря й. През август месец 2011г. преди още да бъда задържан с мярка за неотклонение „задържане под стража“ по мобилния ми телефон се обади майката на Павлина Миланова, на име Здравка. Започна да ми крещи, да кажа къде е дъщеря й Павлина, на което аз отговорих, че нямам представа къде е и не знам защо я търси при мен. Но ядосана от това,  тя започна да ме заплашва, че ако не дам сумата от 10 000 лева ще накара дъщеря си Павлина да разгласи в полицията, че съм й посегнал, като съм се опитал срещу заплащане да извърша полово сношение и блудство с нея. Тя имала позиции в НСО, СДВР, ГДБОП и парламента.          
Добре, но тя не е единствения свидетел срещу теб?                                                              
Друга разпитана, която се явява като пострадала и даваща обвинителни показания срещу мен е Лия Цуцова и свидетелката Антоанета. Всичко, което са писали не е вярно. Също преди да бъда задържан през месец юли, аз бях по работа в курорта „Слънчев бряг“, като незнайно защо моят приятел Георги ги доведе тия двете при мен в заведението. След известно време на мен ми стана лошо от напитките и аз бързо се прибрах в хотелската си стая, като не съм разбрал, че не съм заключил вратата. Смятам, че Лия и Антоанета са ми сложили нещо в чашата, защото преди те да дойдат пих от същата чаша и нищо ми нямаше, а след като се върнах от тоалетната пих от  моята си чаша и веднага ми стана лошо. След като се прибрах в стаята, съм заспал с дрехите си и като се събудих установих, че ми липсват 3000 лева от чантичката – беше изпразнена и всички вещи и документи бяха разхвърляни около нея. Те си признаха за кражбата и обещаха да ми върнат парите, но до ден днешен не са го направили. За това съм подал жалба в полицията. С цел да не върнат парите Лия Цуцова даде показания, че съм имал полови сношения с нея. За това ми беше повдигнато обвинение.                           

                                                                                                       

Според теб всички свидетелки лъжат, така ли?

Свидетелките Амалия и Таня са подали жалби срещу разследващите, които са ги принуждавали със заплахи, че ще ги вкарат в ТВУ-та, затвори и тъмни стаи, ако не кажат, че са правили секс срещу заплащане с мен. Всички момичета, дали показания срещу мен са пратени от Здравка (майката на Павлина Миланова), тъй като повечето са приятелки и познати на дъщеря й. Всички те са имали сексуални контакти с други мъже и продължават да имат. Това самите те са признават в обясненията си.  Признават и кражбите си, това, че са взимали наркотици, че са ходили по нощни заведения като са взимали лични карти на по-големи момичета, за да ги посещават. Тия момиченца скитат по цели нощи без контрол. То е ясно, че аз нищо не съм им сторил, а всичко е нагласено, така да се каже, за да ме вкарат с връзки в затвора, както ме заплаши Здравка още при първия ни разговор.
А ти твърдиш, че не си спал с тези момичета, така ли?  
Всички момичета са викани и карани от Здравка да дават лъжливи показания срещу мен. Тези момичета аз не съм ги търсил, никога не съм им се обаждал по телефона. Всички те сами са ме намирали по повод участия конкурси.
А техните майки къде са, когато момичетата ти се обаждат? 
И аз това се питам! Да си превъзпитат децата трябва, защото са нагли и нахални, крадливи и лъжливи. И аз имам деца и си гледам перфектно семейството. Моите деца никога не биха постъпили като тези момичета. Тия ги пускат да скитат по улиците, по заведенията, та дори и по морето. На какво прилича това??? Да ти няма детето с дни и ти да си мълчиш. Аз не съм причина за скитанията им. 
Ако си невинен и всичко е скалъпено, защо не те пуснат? Защо смяташ, че си толкова важен, че цялата система работи срещу теб?     
Защото има натиск, а не защото съм опасен или извършил нещо. Ще допълня още, че ако имаше момичета, които са насилени или принуждавани от мен да правят нещо против волята си, те щяха да се оплачат в хотела на рецепцията или на други хора наоколо, а такива няма. Дори няма нито една регистрирана като посетителка на хотела, в който твърдят, че са били. Искам всички тези девойки да дойдат пред мен и да се закълнат, че казват истината! Така ли се съдят хората в днешно време??? Без доказателства, а само на базата на думи и скалъпени лъжи. За мен държавата ни е полицейска и демокрация няма! 

[hdvideo id=5119]

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.