ЕКСКЛУЗИВНО! Бащата осъден за блудство със сина си само пред Lentata.com

ЕКСКЛУЗИВНО! Бащата осъден за блудство със сина си само пред Lentata.com
23-07-2012г.
45
---

Костадин Тасев е автомонтьор, но стана известен като „таткото на Сашко от Сандански”. Костадин и 2-годишният му син попадат в полезрението на социални грижи още през 2010 година, след множество посещения на детското отделение в градската болница. Оплакванията, с които детето най-често постъпва там са свързани с „непрестанно анално кървене”. Сезирани са службите и започва разследване. Не след дълго Костадин Тасев е обвинен в блудство със собственото си дете. Медицинската експертиза показва „многократно проникване с твърд предмет в ануса” на момченцето. Поради влошеното му състояние се налагат няколко животоспасяващи операции - част от дебелото черво на детето е отстранено.


Днес вече 5-годишният Сашко е поверен на грижите на баба си (майката на Костадин). Бащата все още има право да вижда сина си два пъти месечно, под наблюдението на социален работник.
 

Миналият месец съдът се произнесе и на първа инстанция осъди Костадин Тасев на 12 години лишаване от свобода. А осъденият нарече целия процес „постановка”. От началото на разследването до сега обвиненият в нечовешки извращения със собствения си син нито веднъж не се е признал за виновен.

[hdvideo id=5093]

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.