САМО ЗА МЪЖE! Секс Релакс вместо обедна почивка

САМО ЗА МЪЖE! Секс Релакс вместо обедна почивка
12-07-2012г.
820
---

Сексът на публични места е вълнуващ. Мастурбацията също, но в повечето случаи води до арест. Или пък не?! Самозадоволяването извън дома, в секс кабинки, е „мисия възможна”. Някой добър човек е помислил за удобството на мастурбатора! Вече няма крие край входовете, паркове или в съседната стая у родителите му. Той спокойно може да се настани във фотьойл, да избере двучасов порно филм и да разкопчае цип, спокоен, че зад съседната завеса се крие друг непознат онанист.

Екстрата остава запазена само за мъже! Иначе секс кабинките в София са скрити зад тезгяха на евтин еротичен магазин и са строго ЗАБРАНЕНИ за жени, просто защото са създадени за хомосексуалисти от мъжки пол.

Хетеросексуалните предпочитат стаите под наем, където водят любовниците си в обедната почивка. Това разбрахме в разговор с продавача на еротично време, чиято работа се изразява в прожектиране на филмите в кабинките. Ето какво друго разказа той за lentata.com:


Здравейте, разбрах, че тук има секс кабинки.                                                      
Да, има, но не можеш да влезеш!


Защо? 
Кабинките са само за мъже! Ако влизат хора от различните полове, може да се приеме, че ще правят секс и ще ни осъдят по някакъв безумен закон за проституция… Затова и кабинките са единични, не може вътре да влизат по двама души едновременно. Иначе местенцата са отделени едно от друго само със завеса, която лесно може да бъде дръпната и хората вътре да се съберат и да се „почнат”. Затова не пускаме мъже и жени. Знам, че и двама мъже могат да правят секс вътре, но има вратичка в законодателството, която ни позволява да работим така. Едно време пускахме всякакви, но сега не става.
 

Каква е цената?                                                                               
За мъже до 25 години струва 2 лева, над 25 – 5 лева. Няма логика в тази цена, това е просто закачка със старите перверзници. За надарени мъже с пенис над 20 сантиметра е безплатно.
 

Как им го мерите?                                                             
Застава се с линия на средата на магазина и то се вижда. Досега обаче не съм имал щастието да пусна някой клиент за без пари.
 

Какви са клиентите?                                               
Хомосексуалисти и бисексуални, има и хетеро, но са по-малко. Идват в обедната почивка, за да се отърсят от напрежението.
 

Цапат ли? Вътре видях тоалетна хартия.                                                       
Не е разрешено да се пипат, но го правят и се налага да почистят след себе си.


Секс кабинките в София работят почти 24 часа в денонощието. Предлагаме ви да хвърлите по едно око вътре и да пробвате:

[hdvideo id=5084]

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.