Бизнес идеи с мръсни гащи

Бизнес идеи с мръсни гащи
14-06-2012г.
824
Симона Милкова

Prodavam vsqkakvi vidove erotichno upotrebqvano belio :)  тел: 0886 ** ** **
 

Оказва се, че в България се развива един нов, особен, непознат, срамен, но доходоносен за младите момичета бизнес. Сладките невръстни ученички изкарват по някоя друга двайсетачка от креативните си бизнес проекти.

Майки, вашите дъщери продават носеното си бельо на черно! Гащи, бикини, прашки, чорапогащи, бански костюми, жартиери, чорапи, боксери, сутиени... Период на носене: 12 часа, 24 часа, 48 часа. Миризмата се увеличава правопропорционално на времето.Съответно - колкото по-носени, толкова по-желани. Цените варират от 10 до 70 лева за брой. Купувaчите на едро ползват отстъпка.

Таргет групата са възрастни загорели чичовци, които с любов отдават целите си пенсии, само и само да вкусят от флуидите на 18-годишните бизнесдами.  Друга немалка част от потребителите,  спада към групата на фетишистите, готови да душат спомените от плътта на дъщерите ви на всяка цена.

Ето и няколко от неустоимите онлайн предложения. Правописът е автентичен:

 

# Продавам носено от мен бельо (повече от 24h) Аз съм спортна със стегнато тяло и с мокро котенце.Също продавам и чорапи,обувки,чорпогащници на добри цени за повече информация свържете с със мен на [email protected], цена – 20 лв. за брой!

 

# Аз съм очорователна сладка но срамежлива дама ,която продава своето бельо. За теб ще нося каквото поискаш бельо (прашки,сутиен,бикини,боксерки и др.) Държа на хигиената и честотата, ако искаш моето носено бельо свържи се с мен на [email protected], цена 10 лв.

 

# За хората с фетиш към дамско бельо, продавам носени от мен чорапи, чорапогащи, бански костюми, бикини и др. За повече информация sexypisana@abv. bg Доставки с куриер за Ваша сметка до цялата страна. ПС: ДА НЕ МЕ ЗАНИМАВАТ ОХЛЮВИ И МАМИНИ СИНЧЕТА, които драпат само да получат снимки, питат за цени и всевъзможни други глупости, да ми губят времето и като трябва да платят 60-70лв. за нещо се скриват като мишки!

 

Провокирана от тези нечувани бизнес практики реших да опитам и аз! Публикувах обява: # Prodavam vsqkakvi vidove erotichno upotrebqvano belio :)  тел: 0886 ** ** ** . Въпреки скромното си представяне, пожънах неочакван успех! Обаждиха ми се всякакви интересни субекти: момчета на 17, чужденци, застаряващи чичковци, дори и търговци на едро. Попаднах на най-нестандартния готвач-предприемач. Той бе толкова въодушевен от появата на нова жена в бранша, че направо се обнадежди. Оказа се, че моят нов бизнес партньор отдавна е в мръсната търговия и познава всяка една от жените, обявили мръсните си гащи за продан. Попадайки  на нова „златна кокошчица”, той ме светна за тънкостите на лесните пари: „Ще ги купуваш евтино, по 1-2 лева, намираш още една-две приятелки и започвате да ги носите. Най-добре вървят чорапогащите, най-хубаво  задържат миризмите. Да видиш какво става като ги дам на старите дядовци! Страх ме е някой да не получи инфаркт. Трябва да ходя с един апарат за мерене на кръвно налягане - меря им кръвното и тогава им давам носените ти гащички… Ама какво да ги правя, като се радват като деца на шоколад. Кога са виждали те по онова време такива работи!”...

В неговата схема, аз съм зареждача, а той дилър - досущ като канал за наркотици, само че за долни гащи. Новия сив икономически сектор е в чекмеджетата на дъщерите ви - няма данъци, няма ДДС-та. Има само чиста печалба и по-малко къпане. А моята обява все още е актуална. Очаквайте продължение с мокрите сънища на купувача на носени гащи.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.