Развод по български

Развод по български
31-05-2012г.
87
---

Разводите сред известните в България тези дни се развиват по схема: единият е хванат в изневяра, другият веднага започва да дава изявления по вестниците и да се жалва за споходилата го несправедливост, след това изневерилият отвръща на удара и публично вади кирливите ризи на доскорошния си любим. Следва най-грозният етап от раздялата – детето се превръща в оръжие и щит. Срещите му с единия родител са осуетени от другия - то става изкупителната жертва във войната между създателите си.

По този шаблон се разви раздялата на телевизионния водещ Юксел Кадриев и бившата му вече съпруга Бонка Георгиева. Двамата се разведоха пред цяла България по класическата схема. Само хомосексуалният елемент извади от клишето за „медиен развод” драмата им.

Според него:
Кадриев беше набеден в хомосексуалност. Според таблоидите Бонка Георгиева го хванала „на калъп” с друг мъж. Новинарят често е спряган за любовник на покойния Дим Дуков, на Евгени Минчев и на депутата Николай Гацев. Незнайно как обаче във вестниците се появиха снимки на новата му любовница -  Ангела Атанасова, 25-годишна манекенка, която водещият твърди, че изобщо не познава: „Прочетох, че имам ново гадже. От вестниците научих тази информация за себе си. На снимката виждам една красива жена, което никога не съм срещал, камо ли да имам връзка с нея, казва за lentata.com Юксел.

Пак според вестниците, предполагаемото гадже на новинаря се оказа порно звезда. Нейни голи снимки са публикувани в сайт за компаньонки. По думите на Кадриев, обаче, истината за порно кариерата на псевдолюбовницата е доста по-различна -  бившата съпруга Бонка пуска снимки на непознатото девойче в еротичен сайт, след което подава сигнал до медиите какво биха открили в нета, ако поровят. Разразява се пореден скандал, достоен за всяка първа жълта страница. Самият Юксел разказва, че страда от факта, че цялата помия, която се излива върху него, капе и върху детето му. Дори и да не чете пресата, дъщеря му все ще бъде информирана за написаното от някой „доброжелател”. По думите му в последно време момичето е използвано от майка си в мръсната война (Габи е била свидетел как майка й Бонка пуска в порно сайта снимките на набедената за гадже на татко си Ангела).

Според нея:
Бонка знае за връзката на бившия си съпруг с моделката Атанасова от 2009 година. Казва, че се е разделила с него заради новата жена в леглото му. Намира я за изключителна красавица и разказва, че доскоро нямала нищо против дъщеря им Габи да се среща с новата „мама”. Предполагаемата порно кариера на Ангела, обаче, променя нещата. Бонка отказва да пуска детето си в дома на жена със съмнителна репутация. За нея е недопустимо момиче на 11 да взима пример от такава жена. Така Бонка нарушава хармонията в новия дом на Юксел и той решава да и отмъсти като подаде жалба в полицията, в следствие, на което бившата му е задържана в 6-то РПУ-София. Пред органите на реда Кадриев твърди, че чувства живота си заплашен. Но арестът никак не стряска Бонка. За нея по-голям проблем е, че не може да вижда дъщеря си. В началото на развода тя няма пари, за да се осмели и да поиска попечителство. Затова с Юксел решават той да поеме грижите за Габи. Три години по-късно Бонка отчита това решение като най-голямата грешка в живота си. Според нея Юксел й отмъщава чрез детето. Още преди да е приключило делото за родителските права, на майката й забранява да вижда дъщеря си. Продължението на скандалът е тривиален и грозен. Кадриев изпуска нервите си при поредната молба на Бонка за среща с момичето и я удря. Напрежението между двамата е ескалирало до краен предел. Родителите се сбиват. Разговорите им след тази случка стават само в присъствието на адвокат...

Този развод е част от родната поредица звездни раздели, протекли като „Войната на семейство Роуз”. По подобен път минаха футболистът Валери Божинов и фолк-певицата Алисия, която се закани да „ошушка” бащата на детето си и поиска в годишната издръжка на малкия Валери да бъдат включени две екскурзии до Дубай. Телевизионните водещите Иван и Вихра също показаха на зрителите раздяла с елементи на риалити шоу. В ефир на две телевизии се събличаха булчески рокли, разменяха се заплашителни есемеси и се ляха сълзи и сополи. Веско Маринов и неговата Цветанка изпаднаха в подобна ситуация, но неверницата беше тя. Според вестниците госпожа Маринова е била хваната в изневяра с друг известен бг мачо.

Родните знаменитости са усвоили особеностите на скандала и унизителните раздели пред публика, но в световен мащаб, още има какво да научат – ипо отношение на мащаба, и по отношение на нивото на интригата и по отношение на цифрите... Актрисата Денис Ричардс успя да обвини бившия си съпруг Чарли Шийн в педофилия, скрит хомосексуализъм, параноя, маниакално колекциониране на противогази, употреба на наркотици, оспорване на атентатите от 11-и септември, любов към хазарта проститутките и огнестрелните оръжия и всичко това по време на брака му с нея. В отговор Чарли просто й обеща да я убие при първа възможност. Развод със за милиони – във всички възможни смисли.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.