Мръсни танци...

Мръсни танци...
28-05-2012г.
132
---

Интервю с едно момиче на 23, за което ценностите се измерват в пари, а „парите никога не стигат”. Разговор за пътя към „ценния” живот:

Представи се.

Казвам се Ваня, на 23 години съм,  родом съм от Ветрино, но от седем години живея във Варна... Работя като танцьорка в нощен бар от вече от три години.
 

Изкарваш ли достатъчно пари?
Определено, не! От работата в бара не изкарвам почти нищо. 200-300 лева най-много. Ако разчитам на заплата трудно ще изкарам месеца. Не мога да си плащам наема, случвало се е понякога да не ям с дни. Бях отказала цигарите по едно време, защото нямах пари да си купувам. Дрехи не мога да купувам, гримове. Парите никога  за нищо не стигат!
 

Имаш ли приятел, семейство, които да ти помагат?
Семейство нямам. Майка ми почина, братя и сестри нямам, а с баща ми не се разбирам, откакто се помня все се караме. Имах си приятел, но го оставих, разбрах, че ми изневерява, разделихме се преди година и половина. Една приятелка ми беше много близка Йона се казва, но тя замина за Гърция и не се чуваме вече, работихме заедно преди в бара, реши да напусне и замина. Писахме си есмеси известно време, чувахме се, ама спрях, че е много скъпо, вече две години не съм я чувала, не я знам жива ли е, умряла ли е. Сега съм сама, оправям се, открай време така. Свикнах вече.
 

Работила ли си нещо различно от тази работа в бара?
Не, само това. Първата ми и единствена работа засега. Като бях малка с децата от село боядисвахме огради и ни даваха пари хората, ама то това не е работа...
 

Казваш, че не можеш да разчиташ на парите от заплатата, защото са малко и не стигат за нищо, казваш също, че никой друг не ти помага. Явно получаваш странични доходи от някъде? Освен да танцуваш в бар, друго правиш ли?
Ами понякога след работа си тръгвам с клиенти от бара или от улицата хващам някой. Секс правя с тях или им правя по една чекия и взимам по 50-60 лева. От това изкарвам пари, даже добри пари.
 

Ти си проститутка, така ли?
Да, малко ме е срам, ама и ти като нямаш пари ще излезеш на улицата, повярвай ми.
 

Обясни ми тарифите.                                                                                                                            
За секс - стандартен, взимам по 60 лева, само секс, без нищо друго. За секс без презерватив взимам 100-120, зависи от клиента. Ако клиента иска нещо по-специално, определям цената според желанието. Това за час и половина ти обяснявам. За чекия обикновено взимам по 6, по 7 лева, но ако клиента ми изглежда по-способен взимам и по повече. Така един ми даде 70 лева само за чекия. Баровец! Дойде още няколко пъти и толкоз, изчезна някъде, сигурно жена му е разбрала. Той беше женен с четири деца... А  за свирка, взимам по 15, ама пак от клента си зависи.
 

На теб нещата, които правиш, харесват ли ти?
Честно да ти кажа, свирката е така.... по-възбуждаща. Аз обичам да правя свирки. Като правя свирки си ставам по-близка с клиента.  Изобщо секса ми харесва, като цяло.
 

Сама ли работиш, сводник имаш ли?
Не, сама си работя, защото не искам да деля пари с никого. Ако имам сводник или колежки, още по-малко ще взимам. Така, като си работя сама, ми е по-спокойно, по-добре ми е.    


Почивен ден имаш ли?

Почти всяка вечер работя. Имала съм вечери, когато съм си лягала с по няколко мъже. Най-много съм била със седем. Обаче напоследък работата не върви, няма много клиенти. Тук в България работа за проститутка трудно се  намира, дори и на политиците не им е лесно, нито на лекарите, нито на бизнесмените. Пари никой няма. Само ония двамата братя, които изчезнаха наскоро (Галеви). В тази държава май само те имат пари, те и затова се покриха (смее се).


А секс без презерватив правиш ли?
Не ме е страх, ако е писано да хвана някоя болест ще хвана, ако не - не. Без презерватив ми е по-хубаво, повече се усеща, а и с клиента си ставам по-близка... Да, забременявала съм - три или четири аборта съм правила, не помня вече. Но не ме е страх, махат се. Не искам бебета, рано ми е, а и пари нямам да ги гледам. .. За болестите ти казах, вече не ме е страх.  Не искам да ходя, за да се изследвам, ако имам нещо, по-добре да не знам. Да чукам на дърво, добре съм засега, нямала съм проблеми, само бяло течение, няколко пъти, ама то е нормално.
 

Като нямаш пари как правиш аборт?
Приятелката ми Йона ми е давала един път. Клиентите също ми дават. Те са си редовни, знаят, че няма да ги излъжа за такова нещо. Само един път един клиент ме преби и аз повече с него не съм си лягала.
 

Имаш ли образование, нещо учила ли си?
Учих една година във Варненския свободен, но прекъснах. Тогава още не проституирах и нямах пари да си плащам таксите за учене. Не смятам повече да уча, не е за мен това, нямам нерви,  аз и гимназията едва завърших.
 

Миналата седмица беше матурата по български език и литература за дванадесетокласници, падна им се „Под Игото” на Вазов, чела си го?
Не, никога, започнах да го чета, но не ми се стори интересно. Не обичам да чета книги аз, харесва ми само списания да чета, книги не обичам. Винаги като чета и ми се доспива.
 

А какво обичаш да правиш?
Ами да танцувам обичам, аз от малка обичам. Никой не ме учил. Още като много малка се запалих и така до днес. Най-добре се чувствам като танцувам. Ако нещо ме боли или, ако имам някакъв проблем започвам да танцувам и всичко ми минава.
 

Има разлика обаче между танците-народни, спортни, модерни, балет, а ти танцуваш на плота в бар и то на пилон. Още от малка ли искаше да танцуваш по пилоните в заведения?
Е, обиждам се така, аз не искам да танцувам на пилони, но като нямам пари ще танцувам, където ми плащат. Виж да правя секс ми харесва, ама да ме гледат хората, докато танцувам полугола - малко се притеснявам още, нищо, че работя от три години в бара вече. Не свиквам и това е!


Цял живот ли смяташ да си танцьорката-проститутка? Не искаш  учиш, а да работиш?
Разбира се, че искам да работя друго, заминавам извън страната след няколко дни. Имам събрани пари и заминавам за чужбина, там ще работя. Не искам да стоя повече в България, не мисля, че има нещо за мен тука. Вече и хубави мъже няма! Нищо не ме задържа тук!
 

Къде отиваш?
Не искам да ти казвам, тайна е. Замина ли, няма да се върна повече, не ми е тук мястото. На никого не съм казала къде отивам, няма и да кажа.
 

Последен въпрос, Ваня- кажи ми за какво мечтаеш сега, какво искаш да ти се случи, къде се виждаш след 5-10 години?
Искам да имам школа за танци, за всякакви танци - народни, модерен балет, спортни, еротични дори, изобщо всичко. Искам да си намеря хубав мъж, със зелени очи и да имам две деца. Виждам се семейна. И пари искам да имам, много, за да живея добре, парите са сила, парите решават всички проблеми!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.