ОСТАВКАААААААААААА!

ОСТАВКАААААААААААА!
12-04-2012г.
15
---




Тези хора ни имат за абсолютни шарани! След смъртта на проф. Тачков, заместник-кметът на София, госпожа Мария Бояджийска  подаде оставка. Кметът госпожа Фандъкова не я прие, защото госпожа Бояджийска много искала да се справи с проблема с кучетата и дори предложила сурови мерки, обаче те не били приети.

Преди четири месеца се скъса язовирната стена на Иваново, заля село Бисер, удави девет човека и първите заключения на разследващите са, че виновни няма и става дума за природно бедствие. Жител на с. Бисер разказа как двамата със заместник-кмета, седeли заедно в 6 часа сутринта на брега на реката и по забитите от самия него пръчки в калта, гледали как се покачва нивото. И вместо онзи да прати някой, за да види какво се случва с язовира, отпрашил на някъде. Два часа по-късно хората се издавили. Кой носи отговорност?!

-Природата-щото казват, че било природно бедствие!

Вчера слушах разказ за една бургаска журналистка Катя Касабова, която написала материал, разказващ за това как големците в града, уреждат децата си в елитни училища като ги вкарват в бройки за инвалиди. После служители от образователния инспекторат на града я осъдили за клевета. Наложило се тя да им плати обезщетение в размер на 12 хиляди лева. Накрая в Страсбург съдът решил, че тя е права и отсъдил, България да и плати 15 хиляди лева обезщетение. Парите, обаче ще и дадат не чиновниците от образователния инспекторат в Бургас, а всички ние. Някой ще иска ли от тях да върнат пари? Ще подадат ли оставки? И между другото, сьдията осъдила Катя Касабова, Деница Петкова стана заместник министър на правосъдието.

Преди време Димитър Юлчев таксиметров шофьор, многократно наказван, с отнемана шофьорска книжка поради изчерпан лимит на наказателни точки, блъсна и уби две жени на пешеходна пътека. Кой носи отговорност този човек да е на пътя и да упражнява професия, свързана с шофиране?

Предполагам знаете, че във верига за бързо хранене, идваща от цивилизования свят има смешен надпис, който казва, че топлите напитки са горещи!!! Това, след като клиенти са успели да осъдят веригата, защото си изгорили езика- без изобщо да става дума за нещо сериозно, камо ли смърт.

Абсолютно излишни са приказките за някаква чест, морал, достойнство..., за това, че когато причиняваш смърт поради неизпълнение или лошо изпълнение на служебните си задължения е безочие да продължаваш да стоиш на поста си и да „караш колата” като в компютърна игра, в която убиваш или те убиват и после пак оживяваш. Стига бе! Има нещо повече от едното парче хляб, което получаваш на държавната ясла или аз пак нещо не разбирам?!

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.