Американският слугинаж е същият като съветския, само че е американски

Американският слугинаж е същият като съветския, само че е американски
30-06-2022г.
100
Костадин Костадинов
През 1949 г. България обвинява американското посолство в изграждане на шпионска мрежа в страната ни. Отговорът на американците е бърз - те веднага късат отношенията с България. До 1959 г. нашата държава няма дипломатически отношения със САЩ. Тогава това българско действие е пряко предизвикано от СССР, който по този начин тества реакцията на американците.
Онзи ден България изгони 70 руски дипломати и технически персонал, обвинени, че изграждат шпионска мрежа в страната ни. Отговорът на руснаците не закъсня - преди няколко часа те са предприели действия за изгонване на нашите дипломати от Русия и заплашват да затворят посолството си в България. Това е предпоследната стъпка преди късането на дипломатически отношения. Действията на българското правителство са пряко предизвикани от САЩ, които по този начин тестват реакцията на руснаците.
Забелязвате ли приликите? Американският слугинаж е същият като съветския, само че е американски, както би казал един бивш футболист. Русия е дала срок на правителството на Петков да преразгледа нотата за гоненето на дипломатите до утре на обяд. Ако това не се случи, отношенията ни на практика ще бъдат скъсани.
Уважаеми сънародници, престъпното, предателско и марионетно правителство на Петков няма да се поколебае да доведе България до ръба на още по-опасни отношения с Русия. Преди половин час предложих Петков да бъде извикан в парламента и да дава обяснения какво ще предприеме от тук насетне. В зависимост от неговите думи Възраждане ще прецени какво да предприме след това.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.