Американски теляци

Американски теляци
28-04-2022г.
93
Мартин Карбовски

Не, те не са бездарни и объркани, те са осъзнати предатели.

Те са “транс-политици”, които дойдоха с една настройка, но бързо претърпяха транзишъна си, преход към нищо друго, нежели умиване и почистване на американските намерения за война “Европа-Русия”. Друга работа тия хора не вършат.

Те правят бизнес с границите, поставени от историята и географията.

Те са А отбор на катастрофата. В момента България е опитната мишка на западния свят.

Ние първи ще спрем газа. Ние първи ще пострадаме като болна икономика, която ще понася удари, които можеха да бъдат избегнати.

Ние първи официално и войнолюбиво ще гласуваме оръжие за тази война. Не къде да е, а в Парламента, исторически и показно ще се направим на по-големи ястреби и от самите американци.

А сега се замислете - за това ли ви пратиха в Парламента? Решенията, които американските теляци взимат, дали са решения на суверена? Хората, които ви пратиха в парламента за тази работа ли ви пратиха?

Всички, които ще вдигнат ръка за намеса в тази война не представляват България. Защото сама по себе си войната щеше да е цинично приемлива, ако можехме да я водим. Но ние нямаме с какво и с кого.

Приличаме на нисичкия квартален хулиган, който заплашва червения светофар с тухла, мислейки, че полицията е на негова страна.

Така Американският теляк превръща българската политика в американски проби и грешки.

И докато се шегуваме с американските теляци, същите тези либерални хора, ще ни вкарат в една проста консервативна война, която заличава бъдещето.

Трябва да бъдат спрени американските теляци, време е.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.