БИХТЕ ЛИ НИ ПОЗВОЛИЛИ ДА НЕ ВИ ВЯРВАМЕ?

БИХТЕ ЛИ НИ ПОЗВОЛИЛИ ДА НЕ ВИ ВЯРВАМЕ?
05-04-2022г.
93
Степан Поляков
Ако не вярваш на кадрите от Буча, си безсърдечен демон.
Западните медии, които ни осведомяват от Украйна, обаче са все същите с онези, които излъгаха в полза на собствените си правителства за:
- Химическите оръжия на Саддам /и там ни показваха едни масови гробове/. Но нямаше химически оръжия.
- Събитията в Югославия и тоталното демонизиране на сърбите в полза на мюсюлманите /пък Милошевич бе оправдан от съда в Хага. Посмъртно, де/.
- Прекрасната, неповторима, демокрация, която градим в Афганистан и тя всеки момент ще се възцари форевър там. Двайсет години по-късно видяхме докъде са я докарали. Висяха по колесниците на самолетите да бягат от тая демокрация.
- "Бежанците" от Близкия изток и какво точно се случва с мирните граждани след нахлуването им в Европа /Колко време прикриваха Кьолнската Нова година, например/. А стотиците атентати.?
- Химическите оръжия на Башар Асад в Сирия. Търсиха, ровиха - нищо! Но произведоха много документални филми /Белите каски/. Всички фалшиви.
И много други спонсорирани от Властта лъжи. Тези са само на първо четене. И за какъв дявол трябва да им вярваме сега? Колко пъти да ме излъже някой, за да започна да се съмнявам в приказките му. Да, безсърдечен съм, в това отношение - камък направо. И, разбира се, изобщо не ми трябва позволението ви!
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.