Актуално
Периодично го правя, защото намирам тази перла на кино антиутопията за пророчество. Причината беше, че изгледах едно от жизнеутвърждаващите тв предавания на дългокрака, дългокоса и много ведра звезда, в което трима от гостите, които прихванах, последователно разказваха за голите си участия в супер стойностните си арт проекти и за неудържимата си сексуалност в живота.
Идиокрацията е настояще

Соня Момчилова | 26/03/2022

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Соня Момчилова, Фейсбук

Пуснах си Идиокрация на Майк Съди, за да проверя, докъде сме стигнали в налагането хегемонията на кретенизма и олигофренията.

Периодично го правя, защото намирам тази перла на кино антиутопията за пророчество.

Причината беше, че изгледах едно от жизнеутвърждаващите тв предавания на дългокрака, дългокоса и много ведра звезда, в което трима от гостите, които прихванах, последователно разказваха за голите си участия в супер стойностните си арт проекти и за неудържимата си сексуалност в живота.

Тя ги уверяваше колко "си ги обича" и колко са страхотни, и ненадминати, и уникални, и неспирно се усмихваше с блестящите си зъби, като стюардеса от машина на времето поела директно към 2505 година.

После новини и там озадачаващи мисловни конструкти, та си казах: време е да си пусна абсурдния сюжет за перспективите на демокрацията, белким ми олекне, че не всичко е загубено.

Удивително бързо сме станали досущ кореното население от 2505 година!

Идиокрацията е настояще.

 



Други статии от този автор



Коментари