Благодаря. Някой да сипе по едно голямо и силно алкохолно, за да понеса действителността.

Благодаря. Някой да сипе по едно голямо и силно алкохолно, за да понеса действителността.
04-11-2021г.
32
Емил Йотовски

Благодаря ви, но аз не се отъждествявам с гей на електрическа тротинетка, каращ по велоалея с чаша безкофеиново лате с обезмаслено мляко и използващ за волно развяващата ми се брада козметични продукти превишаващи цената на средно тежка коремна операция.

Благодаря ви , но аз не искам да се отоплявам с динамо с перка монтирано на прозореца и да се моля на глобалното затопляне да си свърши работата, защото това с перката очевидно няма да сработи.

Знам, че педофилите са неоправдани и тяхното преследване нарушава свободната потребност на децата от любов. 

Благодаря ви, но предпочитам истинските камини пред електрическите въпреки захранването им със зареждащи се батерии ААА.

Предпочитам двигателите с вътрешно горене. Най-малкото защото вероятността да стигна от точка А до точка Б ще е факт.

Знам, че Илон Мъск е по-богат от Африка и може да си изстреля задника в космоса но това някак не ме кара да мечтая. Забелязали ли сте, че вече децата не мечтаят да станат космонавти?

Благодаря ми за промотираната толерантност. Независимо от бройката на рекламни съобщения аз не искам да се съобразявам с изискванията на необразовани табуни от козари.           Като казах козари, та се сетих че ние мъжете, живеещи по тези географски ширини, не си мразим жените. Знам, че много пари се наливат в тази теза, но това, че е добре платена не я прави вярна.

               Знам защо не гледам телевизия. Вече сме много. Предаванията за гурме кулинарни изкушения омесени с тъпи манипулативни новини вече не будят смях.

               Знам, че вашия шибан бизнес разглежда човешкия живот като стока, съответно с активи и пасиви, но не е така. Не е така, въпреки че може да ме опровергаете с цветни екселски таблици и пауърпойнтски презентации на английски език.

Знам, че заветната цел е всеки от нас, простосмъртните, да има кредит. Такъв, че цял живот да не мога да го погася.

Благодаря и за ГМО храните, за подсладителите, подобрителите, бигфарма. Благодаря ви и за намалението на надувните се*с кукли, комуникиращи на шест езика и с вградени лубриканти в трите най-често посещавани отвърстия.

Благодаря. Някой да сипе по едно голямо и силно алкохолно, за да понеса действителността.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.