Момчета срещу момичета

Момчета срещу момичета
12-10-2021г.
26
Емил Йотовски

За да се пробута някаква ненормалност, тази ненормалност се закача за някакъв социален проблем или до нещо, което е откровено неприятно. Пример – Истанбулската конвенция се закача за насилието над жени. Всъщност, не познавам нито един човек, който да има нещо против към насилието на жени и много, които имат нещо против да има трети пол. И това е нормално, защото насилието е нехуманно и примитивно, а съществуването на всякакви рационализации на пола, е сериозно необосновано.

Но въпреки това се почва… Ако сте против този документ (защото този документ е една цялост и по някакви странни стечения на обстоятелствата там са оплетени две напълно различни доктрини), значи нямате нищо против над насилието над жени. Следва: „Вие харесвате ли да се бият жени?“ И завършва с: „Вие биете жени! Вие сте насилник, изрод и затова не приемате този документ.“ Честно казано, това е една доста примитивна психологическа връзка, но по-важното е, че тя работи.

Всеки дръзнал да се противопостави на този документ, се обявява за насилник и нечовек. Това повторено сто пъти върши работа.

        Но никой не поставя въпроса така: Къде по тази земя се случва насилие над жени?

Всъщност, там където жените нямат право да карат автомобил (от скоро имат това право). Ходят като някакви извратени черни кегли, все едно  са някакъв арт проект на някакъв сексуално фрустриран Кристо. Там, уви, защита на жената не се налага поради религиозни различия. Преди десетина години се разхождаше някакъв клип как някакъв бесен саудитец закла жена си със сабя, защото нещо го нервирала. И нищо. Няма конвенции, няма полове. Всичко си е така както си е било. Жените отново са кегли, третият пол го бесят на кранове по илиците и защита никаква не получават.

        Сега в западния свят са толкова разтревожени за правата на децата, че сменят играчките им.

Насърчават се момичетата да играят с момчешки играчки за да им се повишала когнитивността. Всъщност пропагандата е насочена да се насърчават, момичетата да стават момчета и обратното. Чрез хормонални терапии (които най-перверзно се описват като лечение) и дори хирургия.  Когато всички момчета станат момичета и всички момичета – тогава какво? Ще заживеем рязко в един по-добър и нормален свят ли? Или целта е да се вторачваме в нещо безумно, докато под носа ни се върши нещо друго? Знам ли?

    Източник: novini.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.