РАЗПИТАЙТЕ БОЖКОВ!

РАЗПИТАЙТЕ БОЖКОВ!
22-07-2021г.
78
Мартин Карбовски

Вече 30 години откакто ни обещаха, че предишните политици ще лежат в затвора. Сменяха се власт след власт - първи сме по корупция, нито един осъден политик нямаме. Обещанието, че предишните ще бъдат разследвани винаги печели избори. И дотук. Знаем защо е така - може би до днес имамхме оправдание - просто никой не иска да говори - ни за предишните, нито за сегашните.

Мълчанието на българите, пазенето на омерта е ясно. Всичко е пито и платено, да влезе следващото правителство, нов спасител обещаващ възмездие над предишните.

Днес е шансът ви. Васил Божков заяви желание да говори пред комисия в Народнито събрание, пред специализиран орган или както решите. Имаме желаещ да разкаже какво се е случило. Даже е подал сигнал. И никой не го разпитва, никой. Вече нямате оправдание.

Миналото на тази власт има ясен говорител. Ако някой някога наистина е искал да разбере как работеше кабинета на Борисов - сега е момента. Милиарди и милиони се търкалят по телевизията, дали пък няма повод някой наистина вече да разкаже? Да разкаже, но не пред журналисти? Или пак ни излъгахте? Разпитайте Божков. Просто е.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.