Да сложим край на нашествието на калинките, мароканските скакалци и торните бръмбари в държавата!

Да сложим край на нашествието на калинките, мароканските скакалци и торните бръмбари в държавата!
13-06-2021г.
41
Гост-автор

Автор: Наталия Сотирова, Фейсбук

Добро утро!
Днес е 13. юни...
 
Главатарят на шайката има рожден ден. Не знам точно как ще го отбележи, защото за разлика от изминалите 12 години няма шанс да се качи на правителствения хеликоптер или да подкара джипката по кърищата. Предполагам, че Севда Пропагандата все ще измисли какво да публикува в профила му във Фейсбук, та да има къде подмокрените фенове и фенки и калинките от шайката да пишат поздравления.
 
Аз обаче се сещам, че миналата година точно в навечерието на този личен празник на Онуй се появи един интересен запис, който първо беше обявен от ГЕРБавите за фалшификат, а само два-три дни по-късно се наложи да се дава пресконференция, на която главатарят и шайката трябваше да се обясняват не само за този запис, но и за едни снимки и едни СМС-и...
Изобщо много интересни неща се случваха около шайката и главатаря ѝ през май, и юни миналата година. Гледам, че и тази година историята се повтаря, но този път става въпрос не за записи и снимки, които амбразурчиците ГЕРБави отричат, а за документи, доказващи що за нагъл и арогантен грабеж се е вихрел при управлението на некадърните и корумпирани калинки...
 
Миналата година в началото на юли на народа му прекипя от корупция и имитация на правосъдие в България и излезе на площадите с искане оставките на Борисов и Гешев.
 
Тези двамата си направиха оглушки и съответно не подадоха оставки. Тази година през юли можем да ги изпратим завинаги там, където им е мястото - на бунището на историята. Дори не е необходимо да излизаме на площадите. Просто трябва да отидем до урните и да гласуваме. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова по-малко мандати ще вземе ГЕРБавата шайка, а патерицата ѝ, маскирана като "патриоти" изобщо няма да влезе в Народното събрание.
 
На 11.07.2021 г. да сложим край на нашествието на калинките, мароканските скакалци и торните бръмбари в държавата!
Линк към записа с откровенията на самозабравилия се жител на Банкя...
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.