КАМПАНИЯТА КАТО ЦЪРВУЛ

КАМПАНИЯТА КАТО ЦЪРВУЛ
12-06-2021г.
61
Мартин Карбовски

Мъж на средна възраст. Снимал се с новите си обувки и написал - бъди най-добрата версия на себе си.

Просто електронното общуване е патология, зад която прозира всеобщо разочарование от човечеството. Политическите кампании започнаха. Плащат се милиони за тях. И всички започват с хора и гайди (БСП и ДПС). Наистина много скъпа идея.

Политическите кампании се правят на същия принцип, както и самата политика - да усвоим едни пари. Затова ще ги дадем на някой роднина пиар. Имаме ли роднина пиар? Ми потърсете.

Засега само няколко слогана правят впечатление. Гербаджийския и този на БСП. ГЕРБ ще внасят ред в хаоса. След като са платили за такъв слоган, по-добре да си подават оставката преди изборите. Въобще да си подават оставката от живота.

Ред в хаоса?! Може да се подиграваме с часове. Но няма, уморихме се. Те, ГЕРБ и на това разчитат - да се уморят нормалните хора, да се остракират, да пукнат и да млъкнат. Засега в това си намерение ГЕРБ имат успехи, да им го признаем.

А БСП? Защо бе, БСП? В тая носталгия там те винаги гледат на всяка нова кампания като подпетен гумен цървул. Става и за сватба и за погребение, ако много бързаш. Сменят се епохи, идеи, сезони, падат царства и империи, хората кацат на Марс, излитат на Марс - БСП измисли това: “за сигурност в промяната с грижа за теб”. Само преди месец лозунгът беше “с грижа за хората”.

Кои хора? Цървулът става за всички и всичко. Хората у нас не са претенциозни за слогани, както не са претенциозни за гумен цървул и тоалетна на двора. Ще ползваме, каквото имаме.

Сигурност, промяна, грижа, ближен, хората - всичко в гювеча. Когато един човек решава е така. Признайте си - Корнелия ли ви пречи да направите една нормална кампания, която да забележи, че дори и последните живи партизани вече ползват интернет и се снимат за тик-ток? Опитайте с позиви, циклостил и стрелба в тъмното, имате си традиции. Ред в хаоса вече ни изгледжа гъвкаво като мислене.

ИТН имат ли слоган? Хората, които цял живот правят скечове и се подиграват на слогани са предпазливи. По добре явно да нямат слоган. На тях реално името на партията им е чист слоган.

Ще ни уморите, а едва сега започвате. Има само един хубав слоган на пазара и той е “бъдете смели”. Макар, че ако трябва да направим скеч от него ще се получи нещо добро - “бъдете смели и магнитски ще ви звънне”. Хак да ви е. Кое не е така?! Абе, сериозно, питайте щаба - имаме ли роднина пиар?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.