Експертиза по футбол

Експертиза по футбол
12-06-2021г.
31
Гост-автор
Йей! Европейското започва!
Време е да ви покажа малко истинска експертиза по футбол и аз.
Ще кaжа за кого ще стискам палци. Така и така не сме на Европейското, затова ще подкрепям Финландия.
Първо, защото централният им нападател, добре де, резервният им такъв, има най-якото име на света - Ласи Лапалайнен. Сигурно се гордее с фамилията си, която в миналото кой знае с каква дейност се е занимавала. Почти съм сигурен, че ще спечели още фенове в БГ, освен мен. Освен това играе за Монреал, затова подозирам, че е хокеист, извикан погрешка от националния им треньор, който все още бърка хокея с футбола. Нямам търпение да играят с Русия и да направи бодичек на Артьом Дзюба, и после да направят меле и да почнат да се млатят със стикове.
Второ, всички знаем, че финландците имат яки групи: Leningrad cowboys (реципрочното им Stalingrad cowgirlsm , To/Die/For, Amorphis, Apocalyptica, Nightwish, The 69 Eyes, Korpiklaani, Poets of the Fall, и прочие.
И водка.
От Франция очаквам феновете им да излязат с отпечатък на длан по бузите им, в знак на солидарност към президента Макрон, който омърлушено ще ги гледа от ложите.
 Англичаните имат много талантлив отбор, но треньор, който е с интелект малко по-висок от този на луксозна табуретка, затова пак ще паднат на дузпи.
От португалците очаквам Бруно и Роналдо да се сбият за това, кой да изпълнява дузпите. За да си направят мръсно, Бруно ще открадне гела за коса на Роналдо в съблекалнята, а Роналдо ще муго върне като му счупи тримера за брада.
 Германците ще играят скучен праволинеен футбол, ще стигнат пак финал, а най-интересното от мачовете им ще е това как треньорът им Йоаким Льов жонглира с топче, направено от засъхналите му носни секрети, а после я сдъвква с дъвката си. А накрая камерите ще го уловят как се бърше в полата на Меркел.
  
   Автор: Дахер Фарид Дахер, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.