Актуално
Тази сутрин гостувах в студиото на Виктор Николаев ,за пръв път от май 2017 г. ,когато казах ,че бившият премиер Борисов лъже.
Иван Гарелов: Изглежда ГЕРБ е обучил набързо активистите си в пропагандата да са агресивни

Гост-автор | 10/05/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Тази сутрин гостувах в студиото на Виктор Николаев ,за пръв път от май 2017 г. ,когато казах ,че бившият премиер Борисов лъже.По-точно,че не вярвам на политиците , а най-малко на Борисов. Моят опонент се казваше Георги Харизанов, но не го познавах до този момент.
Същият ден бях уволнен от служебния кабинет на професор Огнян Герджиков.По-късно Борисов бе осъден,че е лъгал наистина в този случай.
Този път опонент ми бе Х.А.,когото смятах за толерантен партньор.За моя изненада той ме прекъсваше и говореше дълго , докато изтече времето.Така и не успях да кажа , че след предсрочните избори , каквото и да е подреждането , няма да се мине без участието под някаква форма на БСП в новия кабинет.
Изглежда ГЕРБ е обучил набързо активистите си в пропагандата да са агресивни по един и същи начин-да не допускат другите да говорят.Вмъкнах се , но Виктор набързо обяви край на разговора.
Ех , Виктор ,дано те заваря следващия път , когато ще гостувам в това студио .Няма да е толкова далече.
 
   Автор: Иван Гарелов, фейсбук

 Други статии от този авторКоментари