Актуално
От няколко години насам новините за убийства във Великобритания са сбутани в секция "regional", а жертвите и извършителите са анонимни.
Ирини Зикидис: Хората в България не осъзнават какво се крие зад една либерална партия.

Ирини Зикидис | 03/05/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Ясно помня Великобритания от началото на милениума. Няколко пъти годишно се случваха гръмки убийства, които медиите дъвчеха със седмици и месеци. Вестници, списания, сайтове, радио, телевизия - всички нищеха живота на жертвите, на заподозрените, на доказаните извършители, публикуваха снимки, интервюта с близките, спомени на съученици или колеги. Цяла Великобритания знаеше имената на жертвите, скърбеше за тях и чакаше полицията и съдът да си свършат работата.
После дойде мултикултурализмът и тези новини зачестиха, затова се наложи медиите да съкратят отразяването им. Новините станаха по-сбити, а щателните журналистически разследвания за жертвите и убийците бяха заменени от кратки сведения за тяхната възраст, образование и месторабота.
После тези новини станаха ежедневие, а през 2018 London Met Police официално докладва, че Лондон е изпреварил Ню Йорк по отношение на тежките криминални престъпления като убийствата и наръгванията с нож.
От няколко години насам новините за убийства във Великобритания са сбутани в секция "regional", а жертвите и извършителите са анонимни.
"Тийнейджъри са наръгали с нож майка и детето й на улицата"
"Деца са наръгали с нож мъж на улицата"
"Няколко мъже са наръгали и убили мъж на улицата"
Преди две години британската полиция съобщи на гражданите, че в страната има юношески банди, съставени от 9-16 годишни представители на малцинставата, които нападат и убиват с нож абсолютно непознати, произволни хора. Тези убийства представляват тест за тийнейджърите. Ако бъдат хванати, отиват в домове до осемнайстата си година. Ако не бъдат хванати, влизат в терористични групировки.
Пак преди 2 години, кметът на Лондон, г-н Садик Хан посъветва жените да избягват да излизат на улицата след 18:00 вечерта, или ако излизат - да бъдат с брат, баща, съпруг или приятел. Щото, нали, мултикултурализъм, дайвърсити и културни особености.
Днес почти случайно влязох в регионалните новини на BBC. Така научих, че само за последните няколко дни четирима тийнейджъри са наръгали с нож и убили 30 годишен мъж на улицата, че осем мъже и дете са наръгали многократно с нож млад мъж, че петима мъже са наръгали с нож друг мъж, че двама мъже са били наръгани с нож в "ужасяваща атака", че 14 годишно момче е заклало друго момче, че тийнейджър е заклал на Падингтън млад мъж, че двама братя са заклани, и още и още и още. Десетки убийства за последните 4-5 дни. И десетки анонимни жертви, за които се казва само, че са "заклани в ужасваща атака". Тва е.
Съзнавам, че заблудени от гръмките приказки за "борба с мафията", хората в България не осъзнават какво се крие зад една либерална партия. Колко мръсна, страшна и зловеща е либералната идеология. И как същите тези мултикултурализъм, дайвърсити и културни особености ще проядат като тумор България. Уви, ще го научат по тежкия начин.

 Други статии от този авторКоментари