Знаят ли какво правят Мая и Татяна? Ами, предават протеста!

Знаят ли какво правят Мая и Татяна? Ами, предават протеста!
08-04-2021г.
18
Гост-автор

Автор: Любо Кольовски

Знаят ли какво правят Мая и Татяна? Ами, предават протеста!
 
И обслужват Бойко и статуквото.
 
"Изправи се! Мутрин вън!" е на крачка от разцепване, след като днес сутринта Николай Хаджигенов допусна подкрепа от БСП и ДПС за кабинет с участието на коалицията, а преди малко Мая Манолова и Татяна Дончева изключително остро се разграничиха от него. Манолова обясни, че коалицията е предизборна и Хаджигенов бил съпредседател именно до вота.", съобщава SEGABG.COM.
 
Предстояло избор на ръководство и говорители на парламентарната група.
 
"Всъщност, не е задължително Хаджигенов да е част от тази парламентарна група, особено ако смята да става министър с подкрепата на ГЕРБ и ДПС", заяви Манолова.
 
Сутринта той наистина бе подхвърлил, че ако трябва, ще се жертва да е министър. Навързва някак и ГЕРБ в словореда. А успоредно даде да се разбере, че съюзът "Изправи се! Мутрин вън!" никак не му е по вкуса.
 
"Няма да приемем подкрепа от ДПС и ГЕРБ. А ако някой бленува за министър с техните гласове, няма място в нашата група", няколко пъти натърти Манолова. Спомена и БСП. "В разговор и пазарлъци с тях не влизаме", заяви Манолова. Тя заплаши, че всеки, който установи контакти с тях, няма да намери място в групата на "Изправи се! Мутри вън!".
Не съм сред безусловните привърженици на "Отровното трио" и в частност на адв. Хаджигенов, но последният предлага нещо разумно. Останалото е дрън-дрън.
Бойко показа, че няма да си тръгне, ако нещо и някои не го принудят.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.