Актуално
Прост въпрос: ако сте овчар и някой вълк ви завлича овцете - вие трябва да викнете ловната дружинка. Като я викнете - вие ще питате ли ловците от коя партия са? Питайте ги и ще видите как левите ловци ще се накъркат повече от десните и ще произведат междуособица. Вълкът е забравен. Това е нашата проста, та чак тъпа приказка.
ЛЯВО-ДЯСНАТА ГЛУПОСТ И ВЪЛКЪТ В КОШАРАТА

Мартин Карбовски | 08/04/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Ето това ще ни затрие.

Ако във властта има крадец, то той всеки ден се крие зад нашия простоват народен спор - кой е комунист, кой е фашист, кой е вляво, кой е дясно. Крадецът е крадец.

Той е умел манипулатор и се пази от опасността някой ден някое ляво или някое дясно правителство да го вкара в затвора.

Прост въпрос: ако сте овчар и някой вълк ви завлича овцете - вие трябва да викнете ловната дружинка. Като я викнете - вие ще питате ли ловците от коя партия са?

Питайте ги и ще видите как левите ловци ще се накъркат повече от десните и ще произведат междуособица. Вълкът е забравен. Това е нашата проста, та чак тъпа приказка.

Или няма значение ловецът на вълци какъв е?

Професор Дайнов го повтаря от години - крадецът ви пази от комунистите и вие му се връзвате. Осен това ви пази и от фашистите, кафяви или розови.

В тази пропаганда ляв и десен електорат се самоизяжда, скарва се всеки срещу всеки, а крадците пердашат по държавната нива. Спрете се. Има ли крадец в държавата?

Има ли вълк в кошарата и давате ли си сметка кой е той?

Ако мислите, че има - дайте на вашите представители в ляво и дясно просто да оправят закона и да арестуват крадеца. Поне да преследват вълка.

Това не е игра Левски-ЦСКА. Заложена е идеята кой е честен и неомърсен, а не кой е ляв, кой е десен. Ловецът трябва да лови вълци.

Ние пращаме нашия ловец в бой срещу себе си - докато вълците издавиха овцете.

У нас нито лявото е ляво, нито дясното е дясно. Но в поредния спор между тях всички ние рискуваме вълците да ни управляват още и още. Глупост е това.

 Други статии от този авторКоментари