Актуално
Нещо, което застрашително липсва в националните телевизии, само местната добруджатв.нет го пусна. Кмет на село разказва как е пребит в офис на ГЕРБ, че имало малко гласове за ГЕРБ в селото му.
Иван Бакалов: Големите телевизии са съучастници на мафията

Иван Бакалов | 08/04/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Нещо, което застрашително липсва в националните телевизии, само местната добруджатв.нет го пусна. Кмет на село разказва как е пребит в офис на ГЕРБ, че имало малко гласове за ГЕРБ в селото му. Единият от биячите е председател на общинския съвет в Каварна.
Пребит и окървавен го карат да подпише заявление за отказване от кметското място и за напускане на ГЕРБ.
И кметът обяснява, че мислел да премълчи побоя...(!) Само местната координаторка на ДПС го убедила да отидат при окръжния прокурор.
Ама що имало партия с името "Мутри вън!". Има ли защо?
Само да допълня - големите телевизии са съучастници на мафията, като прикриват такива събития. Ако беше пребит кмет, че нямало достатъчно гласове за БСП или Има такъв народ, щяха да прогърмят света.
ПП половин час след като пуснах този линк към видозапис на бития кмет, който обяснява как са го пребили, той беше изтрит от сайта на добруджатв.нет. Дори сайтът добруджатв.нет го няма, вместо него се отваря сайт на агрофирма. Вероятно е купен светкавично от някой зърнар и това е фирмата му.
ПП след още половин час сайтът на агрофирмата изчезна и добруджатв.нет се появи отново, записът е възстановен.
Слагам линк към тубата, за всеки случай:

 Други статии от този авторКоментари