Актуално
Пичове. Вие седнахте на една маса с ГЕРБ. И те ви обещаха. И вие извикахте “победа”. Преди време, когато аз бях съавтор на петиция, не отидох на среща с Банов. А малко преди това вие отново писахте една декларация, с която го подкрепихте. Помните ли? Разбирам, че някои са много разочаровани, че съм ги нарекъл “елит”. Ами “елит” сте. Ако не бяхте “елит”, може би писмото ви за подкрепа щеше да е свободно разпространено, а не разнасяно апокрифно.
Аз в такава, бабо, гилдия не ща.

Венци Мицов | 07/03/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Изумително драматични послания се появяват от страна на музикалния “елит”, който вчера се срещна с Борисов.
Пичове. Вие седнахте на една маса с ГЕРБ. И те ви обещаха. И вие извикахте “победа”.
Преди време, когато аз бях съавтор на петиция, не отидох на среща с Банов. А малко преди това вие отново писахте една декларация, с която го подкрепихте. Помните ли?
Разбирам, че някои са много разочаровани, че съм ги нарекъл “елит”. Ами “елит” сте. Ако не бяхте “елит”, може би писмото ви за подкрепа щеше да е свободно разпространено, а не разнасяно апокрифно.
И на изпроводяк - силно се надявам да вземете тия пари. Аз казвам, че няма да ги вземете, но може да бъркам.
Силно се надявам да има и квоти. Аз казвам, че няма да има, но се надявам да ви ги дадат.
Но не ревете сега, че имало хейт. Ще има. Седнахте на една маса с човека, който преди две години бе възмутен, че в БНР имало прекалено много музикални състави.
Сега ще си носите последствията. Колкото и в Музикаутор да ви измислят декларации, които да споделяте по стените си. С еднакъв текст.
Аз в такава, бабо, гилдия не ща.

 Други статии от този авторКоментари