Актуално
Днес българският съд ми върна вярата в законността в България.
Решението на СГС по делото за забраната на Възраждане, поискано от Прокуратурата и ДАНС, е да се отхвърли иска срещу нас

Костадин Костадинов | 26/02/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Днес българският съд ми върна вярата в законността в България. Решението на Софийския градски съд по делото за забраната на Възраждане, поискано от Прокуратурата и ДАНС, е да се отхвърли иска срещу нас. Законът и правото победиха мутрите в прокуратурата и службите. Днес съдът показа, че има надежда за България и българския народ!
Искам да благодаря на нашите адвокати, които достойно защитиха честта на закона. Благодаря и на стотиците наши привърженици, които бяха заедно с нас по време на съдебните заседания.
Най-вече благодаря на хилядите възрожденци от България и целия свят, които не спряха да ни подкрепят, дори и в най-тежките мигове на бруталната и комбинирана агресия на прокурори, медии, полицаи и агенти на ДАНС.
 Благодаря ви от сърце, това беше наша обща битка и е обща победа! Разбира се прокуратурата ще обжалва, в това ние не се съмняваме. Тази битка я спечелихме, но войната продължава - и ние ще я водим до пълна победа и разгром на врага!
 Време ни е за Възраждане!
Да живее България!
Може да бъде изображение с 1 човек
 
 
 

 Други статии от този авторКоментари