Актуално
Блестящ ерудит и ум е доктор Любомир Канов. Ще си позволя да цитирам негов пост от "разговор" с една пламенна и изключително агресивна културна активистка, по същество дама от някакъв модерен бизнес, по повод един изкуствен публичен балон, който се надува от седмица по всички медии.
Номинациите са твърде често изключително политически в този либерален балон

Гост-автор | 24/02/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Блестящ ерудит и ум е доктор Любомир Канов. Ще си позволя да цитирам негов пост от "разговор" с една пламенна и изключително агресивна културна активистка, по същество дама от някакъв модерен бизнес, по повод един изкуствен публичен балон, който се надува от седмица по всички медии. Ето и поста:
" Живял съм в Америка 32 години, знам всичко, което може да се знае от един образован човек за Америка и за културата ѝ. Не съм източно-европейски абориген, който не разбира високото изкуство на Холивуд и на Харви Уайнстийн. Номинациите са твърде често изключително политически в този либерален балон и напоследък са ориентирани към въздаване на расова и политическа справедливост, основани единствено на ПР, а не на естетически критерии. Извинена сте, че не ги разбирате тези неща, виждате само повърхността, the glamour, доколкото сте я опознали, но всъщност страдате от илюзия за дълбоко познаване на нещата, без това да е точно така. Преди да говорите за Западният Свят, трябва да знаете, че той не се ограничава до онова, което Вие смятате за всеобщо и меродавно мнение, изказано от левите либерали от Холивуд и техните последователи. Киното в Холивуд стана непоносимо идеологизирано, политизирано и негледаемо в повечето случаи, независими от майсторството на актьорите и техническото съвършенство. Въвеждането на расови и джендър квоти е на път да унищожи изкуството и не само него. Лично аз мисля, че ако вратите се отворят за Мария и тя направи в бъдеще човешки и истински филми, вместо този екскремент на Барон Коен, ще бъде добре за нея и всички ще се гордеем с нея. Пак се гордеем разбира се, очакваме успехи, но не беше този начинът да се говори на български език в един доста пошъл филм. Успехът не се състои и в това да сложиш капан на един оглупяващ старец като Джулиани, който е адвокат на Тръмп. Холивуд и левичарите ще я възнаградят за това, няма съмнение, но дано с това не приключи нейната кариера. Тя е талантлива, но едва ли разбира с какви хиени е населено това място. Sorry!"
Край на цитата.
 
   Автор: Нядялко Славов, фб

 Други статии от този авторКоментари