Актуално
Вчера капитан Том почина от ковид. Почина като национален герой - искрено обичан от милиони британци и хора като мен. Велика Британия реши да изпрати капитан Том с овации. Милиони британци плакаха и пляскаха за него. Днес, обаче, ставя ясно, че някакво известно чернокожо същество, се е изхрачило на паметта на капитан Том, наричайки отдаването на последната почит към него "КУЛТ КЪМ БЕЛИЯ БРИТАНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ".
По-бес-нях.

Ирини Зикидис | 05/02/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Една година цяла Великобритания благоговееше пред капитан Том Мур - ветеран от втората световна война, столетникът, който събра 33 милиона паунда за британското здравеопазване, и вдъхна надежда на британците в най-мрачните времена на пандемията. Радваше се на толкова голяма любов и почит, че получи рицарско звание от Кралицата и беше повишен в чин почетен полковник на британската армия.
Вчера капитан Том почина от ковид. Почина като национален герой - искрено обичан от милиони британци и хора като мен.
Велика Британия реши да изпрати капитан Том с овации. Милиони британци плакаха и пляскаха за него.
Днес, обаче, ставя ясно, че някакво известно чернокожо същество, се е изхрачило на паметта на капитан Том, наричайки отдаването на последната почит към него "КУЛТ КЪМ БЕЛИЯ БРИТАНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ".
Повтарям - решението на британците да изпратят националния си герой с ръкопляскания, е било наречено от някакво същество, паразитиращо върху отвратителната расова карта, КУЛТ КЪМ БЕЛИЯ БРИТАНСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ.
Това същество е получило единствения достоен отговор, към който се присъединявам с огромен кеф, па ако ще да ме блокират завинаги от Фейсбук -
Oh Fuck Off You Miserable Little Wanker.

 Други статии от този авторКоментари