Актуално
От серията "чета и рева от смях". Или как грантовите либерални медии се превърнаха в "Работническо дело" от 1954. DW Български с разгромна статия за руската ваксина, наричайки я "второкласна стока", докато в същото време Lancet, най-реномираното медицинско списание в света, й дава много висока оценка като "безопасна и ефективна".
Kак грантовите либерални медии се превърнаха в "Работническо дело" от 1954.

Ирини Зикидис | 02/02/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

От серията "чета и рева от смях". Или как грантовите либерални медии се превърнаха в "Работническо дело" от 1954.
DW Български
с разгромна статия за руската ваксина, наричайки я "второкласна стока", докато в същото време Lancet, най-реномираното медицинско списание в света, й дава много висока оценка като "безопасна и ефективна".
И още нещо, от областта на елементарната математика. Ако държава X е създала продукт няколко месеца преди държава Y и държава Z, как така държави Y и Z са успели да минат през всички фази на изпитанията, разполагайки с по-малко време, а държава X не е успяла, въпреки времевото си предимство?
Също така е кофти, по време на световна пандемия, когато всеки опит да се овладее болестта и спаси човешки живот, е значим и важен, да спускаш политически опорки и да демонстрираш колко ти е гъвкав гръбнакът.
Не е лесно да си политически активист, нали, Дойче Веле? Давате всичко от себе си, а хората ви се подиграват. Добре поне, че грантовете си заслужават, та да потушат позора.

 Други статии от този авторКоментари