Как една дъщеря докладва родителите си в полицията за това, че са учствали в протеста в Капитолия

Как една дъщеря докладва родителите си в полицията за това, че са учствали в протеста в Капитолия
14-01-2021г.
65
Ирини Зикидис
Преди броени дни 18 годишната Хелена Дюк от Масачузетс докладва на полицията майка си, чичо си и леля си, за това, че са участвали в протеста в Капитолия. Момичето изпраща видео и снимки, на които ясно се виждат лицата им. Естествено, твърди, че го е направила след вътрешна борба дали това е редно, но принципите са надделели. Близките й роднини са арестувани незабавно, а майката е уволнена от работа.
След ареста и уволнението на майката се оказва, че няма кой да плаща таксата за колежа на Хелена, затова тя моментално капитализира известността си. Момичето е открило дарителска сметка и към момента е събрало над 50 000 долара.
Мисля, че това момиче има голямо бъдеще. В едно общество, в което на власт е либералната доктрина, подлостта и доносничеството ще са не само на почит, но и ще бъдат насърчавани и изисквани от "системата". Изглежда съвсем не е далеч времето, когато ще се появят Junior Spies, детската организация описана от Оруел, чиито членове имат задължението да следят и докладват за поведението на своите родители.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.