Актуално
Дойче банк, този символ на проядената международна финансова олигархия, спират да работят с Тръмп. Signature Bank направи същото с искане за оставка на президента. Това се нарича рекет. Ако се беше случило на всеки друг президент, това щеше да е огромен скандал - частна банка извива ръцете на действащ президент, за да се реализира някакво политическо действие.
"Ясна е ролята на Дойче банк във възхода на нацизма"

Гост-автор | 13/01/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Дойче банк, този символ на проядената международна финансова олигархия, спират да работят с Тръмп. Signature Bank направи същото с искане за оставка на президента. Това се нарича рекет. Ако се беше случило на всеки друг президент, това щеше да е огромен скандал - частна банка извива ръцете на действащ президент, за да се реализира някакво политическо действие. Но понеже се случва на Тръмп, либералите се правят на разсеяни и не обръщат внимание. А тези, които са забелязали тази новина я приветстват с аплодисменти.
Историята вярно се повтаря като фарс. Ясна е ролята на Дойче банк във възхода на нацизма. Сега ще се запишат и в историята на възхода на либерал-фашизма.
 
  Автор: Петър Кичашки

 Други статии от този авторКоментари