Актуално
И в момент в който се жалят че се рушало доверието към институциите, с поведението си казват че една от тях, символ на българската държавност - Българските пощи, не може да се справи. Щом Цветан Цветанов разкри схемата с полицейските началници, които контролират подмяната на вота и играта със секционните протокол, доверието в тези избори, които ГЕРБ ще организира е НУЛЕВО.
Защо ГЕРБ се страхува от гласуване по пощата

Гост-автор | 13/01/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Патетично е да гледаш ГЕРБ политиците да обявяват утвърдена от повече от 100 години практика за гласуване по пощите за "рискова".
И в момент в който се жалят че се рушало доверието към институциите, с поведението си казват че една от тях, символ на българската държавност - Българските пощи, не може да се справи.
Щом Цветан Цветанов разкри схемата с полицейските началници, които контролират подмяната на вота и играта със секционните протокол, доверието в тези избори, които ГЕРБ ще организира е НУЛЕВО.
Въпреки че Борисов за нищо на света няма да се съгласи на гласуване по пощата, с което ще лиши стотици хиляди от право на глас, натискът то бъде въведено, ще постави управляващите в отбранителна позиция и ще покаже на избирателите истинското им лице.
 
 Автор: Илиан Василев

 Други статии от този авторКоментари