Тази година Коледа няма да има

Тази година Коледа няма да има
27-11-2020г.
23
Емил Йотовски

14.12.2020
Дядо Коледа е ПСР положителен и е в карантина. Няма да си излиза от вкъщи. Джуджетата не правят играчки във фабриката в Лапландия, защото фабриката е в локдаун. Елените са на изследвания, защото на Рудолф носът му е червен, а това, както знаем, си е симптом. 

15.12.2020
Снежанка е хипохондрик и тъпанарка. Вместо с маска, ходи с фередже, защото я покрива по-добре и не го сваля дори, когато се къпе. Твърди, че е по медицински причини.
 
18.12.2020
Елфите не работят. Те са кандидатствали за помощи. Помощи под формата на кредити. В момента не могат да ги изплащат и се налага да се върнат в гората, от която са дошли. Дядо Коледа нищо не може да направи, защото всичко е законно.

19.12.2020
Писмата изпратени от децата стоят непипнати. Вероятно са заразни, а няма дезинфектант. Дядо Коледа ще бъде принуден да ги изгори за да не се разпространява пандемията.

21.12.2020
Баба Коледа е бясна, че мъжът и не е на работа и и се пречка вкъщи. Пие антидепресанти и по цял ден чете новините със сводките. Когато не чете го кълне, че не ходи с маска. Дава Снежанка за пример и твърди, че от малко носене на маска нищо няма да му стане.  Поръчала ме е една кутия по интернет.

23.12.2020
Дядо Коледа се мъчи да спаси бизнеса си като започне да разнася пици по домовете. Не му се получава защото ХХХL пицата не влиза през комина и трябва да я свие като такос. 

24.12.2020
Всички са съкратени. Джуджетата обмислят спасителен план, в който да се преквалифицират във Великденски зайци заради слуховете, че положението напролет ще е по-леко.

25.12.2020
Снежанка не излиза от фейсбук. Редува нервни пристъпи с епизоди на пълна апатия. Заключила се е в стаята си и не излиза. Обмисля да си поръча скафандър по интернет.

26.12.2020
Баба Коледа получава пратката с маските, но нещо се е объркало и вместо маски в кутията има три чифта еротично бельо. След като не може да влезе в жартиерите раздава бельото под формата на помощи на елфите.  
Дядо Коледа започва да пие. В крайна сметка това помага и той успява да забрави за пандемията, животът, работата си и дори за Коледа. 

Иначе всичко е наред.  
Малките деца по света си стоят вкъщи и подивяват. Родителите им също.

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.