Либералната доктрина ражда идиоти

Либералната доктрина ражда идиоти
04-11-2020г.
25
Ирини Зикидис
Тепърва либералите ще ни давят в маловажни факти, детайли и подробности при всеки атентат. За македонския паспорт на извършителя (леко намигване, че току виж се оказал българин). За факта, че е роден в Австрия, а не е дошъл с бежанската вълна. За това, че рискуваме обществото да бъде настроено срещу исляма. И зашеметяващата нова опорка - ако коментираме терористичните атаки, то обикновените мюсюлмани ще се почувстват несправедливо заклеймени и ще се радикализират допълнително. Опорката е колкото глупава, толкова и очевидна - трайкайте си, иначе вие ще сте виновни за новите атаки.
 
Целта е една-единствена - отпълзяване от темата. Замаскиране на гузната либерална съвест. Дискутиране на несъществени детайли, само и само да не се погледнат важните факти в очите. Защото цинизмът на важните факти е ужасяващ:
 
Лице от албански произход с австрийски паспорт, е искало да воюва и убива за Ислямска държава. Австрийската система го осъжда на 22 месеца затвор, от които той изтърпява малко повече от шест, след което е пуснат след успешно завършена програма за дерадикализация. Успешно завършена програма за дерадикализация, копеле. Толкова успешно завършена, че веднага след това лицето излиза с автомат на улицата и започва да убива. Тия ни гледат в лицето, смеят ни се какви идиоти сме, и ни викат "Кълна се в Аллах, че още нищо не сте видели".
Либералите крещят триумфално "терористите са местни", а кокошите им мозъци не схващат същността на проблема - добре бе, местни са, ама не се чувстват местни, чувстват се преди всичко мюсюлмани, а не европейци. Не приемат историята ти, културата ти, обичаите ти, навиците ти, считат ги за аморални и презрени от Бога, на който те се кланят и в името на който убиват. Тоест, хем не можеш и не знаеш как да интегрираш милиони мюсюлмани, хем се досамозаливаш (досамоубиваш) с още няколко милиона, като допълнително усложняваш и без това нерешените си половинвековни проблеми.
Бога ми, либералната доктрина ражда идиоти.
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.