50 000 ислямисти са влезли в Европа под прикритието на мигранти

50 000 ислямисти са влезли в Европа под прикритието на мигранти
21-10-2020г.
24
Ирини Зикидис
Френската полиция съобщава за още няколко задържани, във връзка с убийството на френския учител по история Самюел Пати. Почти половината от всички задържани са непълнолетни. Лица под 18 години. Деца, тийнейджъри. Тийнейджъри, някои от тях родени във Франция, участвали в подготовката на убийство на французин.
 
Видях шернат статус на един учител по история в България, който преди време бореше "митовете в българската история" и се беше скрил зад някаква нелепа история с деца, за да нарече Левски "л@йно". Сега е оприличил българските патриоти с ислямистите. Точният цитат е следният: "В България вярата в историята, упованието на нея и политическата ѝ употреба е със силата на ислямисткия екстремизъм, който отнема невинни животи".
Моят коментар по темата. Първо, да паразитираш върху чужда смърт и да прокарваш паралели със себе си, е чудовищно. Второ, да внушаваш, че родолюбието е идентично на ислямисткия терор, е чудовищно. Трето, колко глави са отрязали българските родолюбци, хлъзгаво човече? Или удобно си забравил, че точно ти беше част от оная шумна групичка, която обяви за руска подлога всеки, който се противопоставя на мюсюлманската инвазия в Европа?
 
Това съм го писала през 2016. И нямам нито една причина да се отметна от думите си.
 
БЕЖАНСКАТА КРИЗА И ТЕРОРИЗМЪТ
 
През 2010 Ангела Меркел заяви, че “опитите да се изгради мултикултурно общество се провалиха напълно”. Можем само да гадаем какво накара канцлерът на Германия да промени коренно позицията си само 5 години по-късно, и да отвори вратите си за огромни маси непроверени хора, от които едва 11% бежанци от Сирия, застрашавайки Европа с евентуални сериозни икономически, финансови и социални последици. Тук проблемите са два:
 
1) Мигрантите, акумулирани от Европа, преди години и сега, с идеята да ги приобщи към универсалните си ценности, в по-голямата си част не се приобщиха, и в резултат имаме капсуловани малцинства, консумиращи с радост благата на западната цивилизация, но не приемащи културата й. Тоест, имаме няколко милиона неинтегрирани мигранти второ-трето поколение, стотици от които са готови да убиват европейци-християни въпреки факта, че те самите са родени и израснали в Европа. От друга страна имаме няколко милиона мигранти първо поколение, току що дошли в Европа от страни, в които християнството се наказва със смърт, а жената е малко над кокошката, но доста под кравата в социалната йерархия. Страни, в които имамът твърди, че жената има четвърт мозък и където жената е убивана с камъни, ако излезе незабулена. Общото между едните и другите е религията, която изповядват, която в най-радикалната си форма се характеризира с абсолютна нетърпимост към християнството. Родните любители на фейк статистиката кой знае защо триумфално крещят ‘терористите са местни’, а кокошите им мозъци не схващат същността на проблема - добре бе, местни са, ама не се чувстват местни, чувстват се преди всичко мюсюлмани, а не европейци. Не приемат историята ти, културата ти, обичаите ти, навиците ти, считат ги за аморални и презрени от Бога, на който те се кланят и в името на който убиват. Тоест, хем не можеш и не знаеш как да интегрираш милиони мюсюлмани, хем се досамозаливаш (досамоубиваш) с още няколко милиона, като допълнително усложняваш и без това нерешените си половинвековни проблеми.
 
2) Според Координаторът на ЕС за борба с тероризма Жил де Керхов „по последни данни 50 000 ислямисти са влезли в Европа под прикритието на мигранти”. Петдесет хиляди ислямисти. Повтарям – петдесет хиляди ислямисти. Весели времена идват, а?
 
А помните ли розовоплюшената истерия на либералите у нас и по света за „клетите бежанци”? А как малцината, говорещи за опасността бяхме оплюти? Аз помня.
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.