КАРТИНИ ОТ БУНТА 2

КАРТИНИ ОТ БУНТА 2
02-09-2020г.
27
Мартин Карбовски

Неравностоен отговор. Полицията трябва да знае, че след като пръска със спрей - това ще въоръжи с нещо друго протестиращите. 

 

Честно отношение към бунта имаха само бТВ и Алфа ТВ. Всички други усукваха истината и пускаха музика. По всички канали продължава болшинственото присъствие на властта. 

 

Болката е част от победата. Демокрацията у нас е представена като диалог, в който единият е с вързани ръце и запушена уста. Затова демокрацията ще бъде като навсякъде - те ви бият и вие ги биете, докато демокрацията не спечели. 

 

Предчувствие за гражданска война. 

 

Революцията учи. Противогазите изравняват шанса ти срещу спрея. 

 

Плачът на площада не е от лютивия спрей, а от безсилие. 

 

Камери срещу CS газ. Несъразмерният отговор на полицията предизвиква. 

 

Бабата, която вече не е червена. У нас революциите се правят от пенсионери - те имат повече свободно време, по-упорити са и смятат, че на площада за внуците не е безопасно. 

 

Апостоле, къде си? Султанът се сваля с тайни комитети, а не с разходки.  

 

Най-безопасното място по време на бунт. На дивана ти е изключително опасно, защото не променяш нищо. 

 

Тъжната жена от протеста. Тя разбра колко е малка и сама. По същото време получи 50 лв към пенсията си и стана още по-тъжна.

 

Старецът с вувузелата. Този ужасен инструмент за шум дава въздух за демокрацията, която е болна от астмата на глухата власт. 

Снимки: екип ЛЕНТАТА: Чавдар Жиров, Ивалина Василева, Ева Истаткова

ВНИМАНИЕ: СНИМКИТЕ СА  ЕКСКЛУЗИВНО ПРИТЕЖАНИЕ НА LENTATA.COM. ПОЗВОЛЕНО Е ИЗПОЛЗВАНЕТО ИМ САМО ПРИ ИЗРИЧНО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ СТРАНА НА LENTATA.COM.

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.