Честито и добре дошли в държавата!

Честито и добре дошли в държавата!
09-07-2020г.
22
Емил Йотовски

Държавна програма за създаване на изкуство:

Платете си данъците.
Регистрирайте се в държавния сайт за творци. Ако сайтът е още в разработка (за което се извиняваме) подайте документите си за творец на гише пет.

Преди това подайте другите документи на гише едно, две, три и четири. За целта е необходимо да си отделите две седмици, но от какво значение е времето за вас, при положение, че се занимавате с творчество?

Платете си държавната такса!
Вземете бележка от личен лекар, че сте имунизиран и клинично здрав и можете да изпълзявате функцията на творец. Също се изисква и отрицателен ПСР тест поради така наложеното положение.

Докажете, че докато творите използвате маска или шал, с цел да не заразявате творбите си. Изисква се и оригинален акт за раждане, както и две копия заверени от нотариус, в случай че възникне проблем дали и защо съществувате.

Платете си държавните такси!
Страдате ли от придружаващи психиатрични заболявания и ако не – защо? Да се приложат документи от психото. Както и документ за кръвна група - в случай на инцидент.
Номер на лична банкова сметка, която да може да бъде запорирана при нужда.

Попълнете нашия формуляр:
Запишете четливо във формуляра в зависимост какъв творец сте – на пълен или непълен работен ден.

Образование – да или не. (Да се отбележи с кръстче.)
Изисква се бележка за творческо самоосигуряване от НАП.
Изисква се препоръка от двама оторизирани творци в съответната област. Списъкът на оторизираните творци ще намерите на нашия сайт. Ако сайтът още е в разработка – на гише пет с бележка за платени такси!

Изисква се клинично изследване за хемороиди (така доказвате, че сте в състояние да седите на задника си).
Две паспортни снимки и една в цял ръст. Не че ще потрябват, но е задължително да ги подадете. Както и да платите таксата за подаване!
Докажете роднинска връзка с плочките на ларгото. Доказаната роднинска връзка, се счита за предимство при кандидатстване.

Ние преотстъпваме програмата с платени права, за да създавате на нея вашите творби. (За скулптурите имаме и безплатни 3D принтери на промоция – купи един, плати два и получаваш подарък фланелка и ключодържател)

За да получите безплатната ни програма е необходимо да внесете първоначална сума от петдесет и два лева като държавна такса за (не се чете, но има номер). Както и месечен абонамент от сто и деветдесет лева.

Подбрано е експертно жури от съвършени, но за сметка на това и дразнещи идиоти на случаен принцип, предимно от близки, роднини и приятели ще бъдат назначени за ваши експерти, куратори и ментори.

Заплатете държавните такси за творец, както и молба, и платени такси, че се нуждаете от експерт, куратор и ментор!
ВАЖНО! Приложете документ, че сте усвоили и сте преминали напълно на фотосинтеза.

Вдъхновете се. Ако изпитвате затруднения при създаване на изкуство се обърнете към администрацията.

При изпълнение на горепосочените изисквания – Честито и добре дошли в държавата.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.