Имаме правото да знаем цялата истина

Имаме правото да знаем цялата истина
18-06-2020г.
23
Костадин Костадинов

Българската политика окончателно се превърна в нещо, което отвращава и погнусява всеки, който дори само обърне поглед към нея. На мен вече ми се повръща от нея.

Вчера излязоха поредните снимки, след поредния запис, и огромната част от нашето общество отново се зарови с огромно удоволствие в мръсните чаршафи на властта (този път изразът "мръсни чаршафи" е буквален). Аз обаче имам малко по-различен поглед и коментар.

Добре известен факт е, че ние от Възраждане сме последователни и принципни опоненти на ГЕРБ и Борисов. Но когато ние имаме да кажем нещо, с което не сме съгласни, ние го заявяваме ясно и открито, и ако се налага, излизаме на улиците и площадите, за да ни чуят. Не пускаме записи, не пускаме снимки.

Много по-интересно ще бъде за всички българи, ако този (или тези), които стоят зад тези компромати, излязат и кажат всичко, което знаят. Ние, гражданите, имаме правото да знаем цялата истина. А не да оставаме с впечатлението, че някой буквално изнудва Борисов. Какво ще стане, ако той даде това, което му искат? Изтичането на компромати ще спре и всичко ще остане постарому. Това ли искат всички, които сега се радват на снимките, записите, комиксите, картинките и други подобни? Не мисля.

Още нещо. Замисляте ли се, че всеки от нас може да бъде безконтролно следен? Моят телефон се слуша от години и аз го знам. Може би има и други форми на наблюдение и следене над мен, това вече не знам. Имате ли представа какво е да живееш с мисълта, че всяка твоя дума се записва, че всяка твоя крачка се следи? Представете си, че се случва на вас, и се замислете.

Борисов не е добро решение за бъдещето на България - това е нашето непроменено мнение още от учредяването на Възраждане през 2014 г. Но ние го казваме, защото смятаме неговата вътрешна и външна политика за грешна и вредна за България, а не защото сме гледали снимки или слушали записи.

Надявам се да ме разберете правилно - когато политиката се превърне в кочина, в която се борят мазни шопари, всеки един нормален човек ще избяга погнусен от нея. И в нея ще останат само шопарите, техните клиентели, обръчи от фирми, зависими и купени гласоподователи. Което на свой ред ще превърне кочината във вечна.

Това ли искате, уважаеми сънародници? Защото точно това се случва в момента, при това за пореден път, хиляден път.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.