Операция „Подготовка“

Операция „Подготовка“
09-03-2020г.
11
Николай Фенерски
Дайте да си говорим честно – ние нямаме търпение всичко да свърши.
Не можахме да оценим мира и спокойствието, иска ни се да участваме в Голямото Закриване. Това е като с гледането на ужаси – хората си умират да ги е страх.

Страхът привлича съвременния човек, както огънят привлича пеперудата. Знае, че ще изгори, но влиза в него. Отдавна не съм гледал ужаси, откакто осъзнах, че са дяволско изобретение и ги възненавидях. Казвам „съвременния“ човек – някогашният ни прадядо е осъзнавал кое е добро и кое зло.
Бил е много по-ценен, праведен, чист. Сега при тези размити граници, когато ясната Божествена координатна ос бе заменена с либералната боза, когато вече няма горе и долу, ляво и дясно, безумието е повсеместно. Непреодолимо.
За пет стотинки продадохме свободата си и наслагахме камери по всички ъгълчета.
Мен лично камерите в класните стаи ме обиждат. Питайте обаче някой по-изтръпнал даскал, веднага ще почне да защитава видеонаблюдението, той без него не може да се справи.
Сега е един от тези моменти, в които се надявам да не съм прав. Подозирам, че думите ми ще се възприемат като недоброжелателно подклаждане и на без това засилващата се паника.
Нищо такова не желая, опазил ме Господ. Паниката ме потиска. А не бива.
Контролираната паника е страничен ефект от умишлените действия на Централата. Искам само да кажа, че все някой ден нещата щяха да тръгнат в тази посока.
Светът върви в тази посока от векове и има няколко места от Стария и Новия завет, където ситуацията е предвидена много точно. Този свят не го чака нищо добро и всеки християнин е убеден в това.
Да се усъмниш в думите на Христос и апостолите дори е богохулно. Следователно място за страх и паника няма. И дори (някак парадоксално) всеки вярващ е призован да иска да види Второ Пришествие. „Амин, да, дойди, Господи Иисусе!“ - казва в края на книга „Откровение“ Свети Йоан.
Откровение – на гръцки Апокалипсис. Предречени са и вирусите, и войните, и катаклизмите. Не че не е страшно, но съпротивата е излишна, страхът е безсмислен.
Дали днес е подготовката или генералната репетиция, дали е началото на края - няма как да знаем и не ни е съдено да знаем сроковете. Но симптомите са пред очите ни. Естественият Божествен ред бе потъпкан чрез либералната политика на цивилизования свят.
Дори християнска Гърция прие гей браковете преди четири години под натиска на Централата. На гърците им трябваха пенсии и заплати, обаче за финансовото си спасяване им се наложи да платят прескъпо. Споменах го само като една от многото брънки на падението през последните десетина години.
Технологично нещата узряха. Всички световни медии са в лапите на Централата, могат да започнат следващия си етап – абсолютен контрол. Централата има планове да изпълнява. Ако не се сещате какви, отворете Библията. Не се знае кога ще затихне днешната медийна кампания. Може да отмине, а може и да се усили и превърне в световно военно положение. Но няма сила на този свят, която да ме убеди, че тази истерия е просто „отразяване“ на новини и „информиране“ на обществото. Тя е подготовка, функция, средство.
След „превантивната“ грипна ваканция срещу вирус Б последва затваряне на кина, театри, стадиони. Шоуто продължава, но ни е забранено да се събираме. Заедно можем да бъдем опасни. Вземете си пуканки и се настанете удобно.
Пред екрана, бройлерчета мои сладки. Само пред екрана.
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.