Дамски парфюм зад решетките

Дамски парфюм зад решетките
26-02-2020г.
57
Степан Поляков
Мерките към пристигащите легално от Италия стават все по-зловещи из Европа.
Причината - италианците и гостите им са заклеймени като носителите на Коронавируса в Стария континент.
В същото време всички здравни институции ни обясняват, че най-важната предпазна мярка срещу него е "Миенето на ръцете". Добре. Повечето италианци и българи, например, си мият ръцете. Познавам и едната и другата нация. Французите и германците - също. Кой не си мие ръцете е въпросът тогава? Да се замислим.
От началото на новата 2020 година в Италия са пристигнали нелегално 2341 "мигранти" /по официална статистика, която обикновено, разбира се, е силно занижена/.
Но да кажем - 2341. Тези 2341 метнали се незаконно на италианския бряг са предимно от Пакистан и пустинната държава Тунис.
Разбира се, в Европа почти няма никой, който може да направи разлика между пакистанец и афганистанец. Така че, това са предимно пущуни и североафриканци.
ЕС, либералните европейци и ООН от 2014-а натискат Италия да прибира нелегалните. Те вече са около седемстотин хиляди /пак по официални данни, значи над милион/.
Към афганистанците, пакистанците, магребците трябва да прибавим сенегалци, габонци, еритрейци и други подобни. Как живеят те обикновено? И какво пренасят в Италия?
Тези хора през повечето време ходят по местните си земи с лайняни ръце, така живеят, какво да правиш. Сношават се с добитъка си. После колят същия този добитък и го ядат. Със същите опикани, кървави ръце. После подхвърлят по нещо от содомизирания и опечен добитък на жените си. И после натискат върху стобора, със същите тези ръце, жените си и им правят деца. След известно време се появяват купища босоноги, сополиви, със слуз от мухи по очите и устните туземчета. И после те тръгват със старите подпетени обуща от дядо си към Европа. Където минават границите безпроблемно и без паспорти. Или нахлуват по италианските плажове с оповръщани спасителни жилетки. Ние им подаряваме мечета, но те чак в Германия разбират какво е сапун. И го изхвърлят после. Те искат безплатен дюнер. Подаден им от някой с мръсни като техните ръце.
А европейските жени в Италия са сочени и хулени като носители на Корона вирус и преследвани по летищата ни. И те, Жените на Европа, ухаещи на Chanel и Tuscan на Том Форд, са Карантирани за престъпление срещу човечеството или, най-малко, за нехигиеничност. Отиват зад решетките, образно казано. В това време онези с вонящите обувки излизат от задушната джамия, за да изнасилят някоя европейка.Това е Култура, просто. Но не бива да им правим забележка, защото е расистко.
Как Европа прихваща коварни вируси, нежелана междурасова бременност и внезапна смърт под колелетата на някой камион, напоследък според вас?

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.