НЕВРОЗА

НЕВРОЗА
28-06-2019г.
32
Таня Стойнова

Лакирай си ноктите, ама не как да е. Трябва да са trendy. По-добре иди при маникюрист. Най-хубав е гел лакът, но малко съсипва ноктите. Е... „трай, бабо, за хубост“.

Задължително се координирай цветово и стилово. Тогава ще има: „Страхотен аутфит!“

За да стои добре, шалчето трябва да се носи по определен начин. Не го връзвай на обикновен възел, ще стане на топка. Няма да е хубаво.

Най-добре косата ти да е естествена, ама кой ще търпи цял живот един цвят? Боядисай я, бъди различна, бъди цветна, бъди дръзка, ама пък внимавай при кой фризьор отиваш, да не ти я съсипе.

Задължително си махни космите на ръцете. Гнусно е.

Не си махай космите със самобръсначка, ще станат твърди като брада. Ама пък... моделките и те си бръснат краката. Значи може.

Внимавай къде пазаруваш! Не може от някой подлез. Там дрехите са селски.

Повтаряй си, че си красива, нищо че от толкова негативни мисли, коремът ти се е свил на топка и нервите ти реагират.

Внимавай да не си изкълчиш краката, ама пък колко красиво изглежда кракът в токче, нали?

70-те се завръщат, облечи се подобаващо!

„Една жена се познава по ноктите каква е!“

Като вземете да се сгодявате с мъжа ти, задължително трябва да ти даде пръстен, дано има възможност да купи с диамант, макар и мъничък.

Като се жените, задължително облечи шаферките в еднакви рокли като по филмите. Най-красиво ще е изнесена церемония на морето. Кой се жени в ритуални зали, за Бога?!

Преди това купувай списание „Булка“ и „Сватба“ и се осведоми каква е модата. Трябва да си съвършена. Това е твоят ден! Най-важният в живота ти!

Купи си ръкавица за сваляне на грим. WTF is that?!

Разреса ли си веждите? Подчерта ли ги? Оформи ли ги? Изрисува ли ги?

Нали знаеш, хем трябва да ги pluck-ваш, хем да са оформени, хем след време може и да ги присаждаш, щото вече не растат наново.

Новият парфюм на Том Форд е страхотен, купи си – 218,20 лв. – 100 мл.

Все пак, ако обичаш модата, ако „ти идва отвътре“, ако умееш да пазаруваш изгодно и ако всичко това „те кефи“ – браво, няма да си невротичка.

Бъди поддържана жена. Ако си неподдържана, никой няма да те хареса, а мъжът ти ще те остави заради някоя нова, която ухае чудесно и изглежда прекрасно. Ти вкъщи с децата ще си заприличала на нищо.

Спокойно, има благодат за невротизация – провери ли кои оферти са най-изгодни за почивка, book-на ли хотела?

Избра ли най-добрата козметика за детето? Записа ли го в най-добрия университет? А най-добрата детска градина? Ще си наемеш ли бавачка? Гледа ли новия филм на Тарантино? Е, как така не гледаш „Гейм ъф троунс“, моля ти се! Новият iPhone задължително с кейс! Без кейс не може, ще го изтървеш, ще се строши, пари струва...

Облечи си рокля, малка черна рокля, но с подходящи обувки. Сега трябва да се лакираш. Трябва и косата да изправиш, да я вържеш, да я разкрасиш с нещо, да я накъдриш. Тези обеци не се връзват, дай други. А каишката на часовника? Абсурд! Леле, петите ти са груби и имаш мазол, така ли ще се покажеш? А това акне по бузите... няма спасение...

Давай, тръгвай, бъди уверена, изглеждаш прекрасно, не обръщай внимание какво казват, бъди себе си, бъди различна, бъди красива, накарай ги да те желаят, бъди скромна, бъди дива, бъди секси, бъди майка, бъди любовница, бъди хитра, бъди кучка, бъди търпелива, бъди перфекционист, изпипвай нещата, бъди предизвикателна, но не прекалено, не бъди кифла, бъди умна, бъди интересна, бъди личност, накарай ги да те уважават, респектирай ги, не се поддавай, обичай себе си, бъди самодостатъчна, научи се да се справяш сама, не разчитай на никого, не търси любовта, не искай да си обичана, ставаш жалка, не прави всичко за него, така най-бързо ще го отблъснеш, бъди загадъчна, бъди провокативна, бъди домакиня, бъди съвършена, бъди магьосница. Чакай, каква домакиня? 21 век сме! Десетилетието на жените, не го ли разбра?

Използва ли moisturizer? Как така няма да ползваш?! Я си пусни един tutorial, да те научи Кайли Дженър как се прави!

Успокой се пък ти, бе! Какво го вземаш насериозно? Забавлявай се. ;)

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.