Гледай Кемниц, мисли за Европа

Гледай Кемниц, мисли за Европа
29-08-2018г.
12
Ангел Джамбазки

АВТОР: Ангел Джамбазки

Гледай Кемниц, мисли за Европа. За нашата Европа на Отечествата. За мястото на България.

Беше въпрос на време, разбира се. От няколко дни пожарът на бунта гори в немския град Кемниц, бивш Карл Маркс град.

Тези дни актуални в България са интернет експертите по автобусен транспорт, мантинели, асфалтови покрития и прочее, а общественото внимание е съсредоточено върху травматичните последици от тежките автомобилни катастрофи.

Може би и поради тази причина останаха встрани и бунтовете в немския град Кемниц, известен по времето на Германска демократична република като Карл Маркс град.

А там стават интересни неща. Знакови.

Поводът – убийство с нож, извършено от двама. Млад мъж, германец, умира след смъртоносно нападение с нож, извършено от нелегални имигранти. Лицата са задържани.

Някои медии съобщават имената и произхода им – сириец и иракчанин. Но не и българските такива. Особено тези, които са на хранилката на Сорос и Отворено общество.

Тези няколко пропагандни страници разпространяват поредните фалшиви новини, като с това се опитват да прикрият престъплението, твърдяно извършено от емигранти от Ирак и Сирия. По-точно – убийството, твърдяно извършено от емигранти мюсюлмани.

За българските служители на пропагандата на Сорос важи доларовото правило - ако едно престъпление, било то изнасилване, грабеж, убийство, е извършено от поканените от Меркел емигранти, то за него или не се съобщава, или фактите се премълчават и преиначават, или/и за него се обвиняват десните, ксенофобите, фашистите и прочее.

Задължителната формулировка в случая е „за съжаление от този неприятен инцидент ще се възползват крайнодесните“...

Да, наистина, убийството с нож си е доста неприятен инцидент. Съгласни сме, нали така?

Какво отвращаващо лицемерие, какво малодушие, подлост и падение от хора, които имат нахалството да се наричат „журналисти“, а са на равнището на низов клет комунистически пропагандатор, списващ заводска малотиражка или профсъюзен стенвестник със заветите на Сталин, Тито и Димитров.

Комунистически пропагандатор, който не смее да направи и крачка, извън зададената строга партийна линия на пропагандата.

Да, уви, бяхме прави. Меркел очаквано не се справи.

Справянето с кризата, която предизвика, е невъзможно.

Поканата за обща и повсеместна нелегална емиграция към държавите от Европейския съюз бе предателство към идеята за такъв съюз.

Бе саботаж срещу Европейския съюз, извършен от канцлера на най-мощната държава в Съюза и розово-либералната клика, около Отворено общество и подобните им.

Да, нелегалната емиграция убива.

Убива европейските граждани.

Убива културите на европейските народи.

Убива ценностите на европейските народи. (Говоря за ценностите на европейските народи, а не за измислените розови „европейски ценности“, тук има съществена разлика).

Да, Германия се променя.

Фалшивата политическа коректност се пропуква.

Маските падат, обществата се разбуждат от псевдолибералната кататония, от изкуствената кома, в която бяха поставени.

Да, лицемерите, архитектите на врящия котел от раси, нации, малцинства и прочее, за създаването на новите господари на света - безполови същества, изпълнени в цветовете на дъгата, без род, без произход, без нация, без култура, са в паника.

Защото поканените от тях нелегални емигранти започнаха да ръгат с ножове местните жители по улиците на приютилите ги градове.

Отново се редят сълзливи пасквили, пълни с втръснали до смърт пропагандни клишета, за това как десните са виновни за всичко. Променят се заглавия, трият се текстове, търси се оправдание, търси се лъжата и фалшът.

Фалшивите новини, които се леят от отровното мулти-култи блато си противоречат, отричат се, объркват. Може и да е някаква стратегия, знае ли човек.

Тези негодници не разбраха, че изгубиха. Изгубиха не само съвест, морал и лично достойнство. Изгубиха държавите си. Разпаднаха обществата си, служейки на тъмните сили. Тяхното време приключва. Безславно.

Направиха всичко по силите си, за да провалят идеята за обединена Европа на Отечествата, заменяйки я с някакъв мулти-културен безполов Франкенщайн, кипящ котел от кресливи и досадни ненормалщини.

Да, поканата на Меркел беше политическо самоубийство.

Да, ненормалниците с ножовете нямат място по улиците на европейските градове.

Да, трябва да бъдат незабавно върнати в домовете си.

На културите към които принадлежат.

Защото не са нито ядрени физици, нито молекулярни биолози, нито виртуози на виолончелото.

Да, ЕС трябва да се промени, за да оцелее.

Да, ние трябва да го променим.

Обратно към оригиналната, изворната идея.

За създаването на Европейски съюз на свободните суверенни Отечества!

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.