Махалата като биологично оръжие

Махалата като биологично оръжие
23-11-2017г.
26
Ангел Джамбазки

 Поводът за този текст - ширещата се зараза с хепатит тип А в циганската махала в гр. Раковски, която се разпростира и в детски учебни заведения:

Циганската махала в Раковски се превърна в инкубатор на епидемия от хепатит А, който, както е известно, е болест на мръсните ръце и е мерило за културата, образованието и манталитета на общността, в която се развива. Съвършено показателно.

Но ако ставаше дума само и единствено за циганската махала, можеше да оставим разговора на БХК да направят хепънинг по темата „Расист ли е хепатитът“. В края на краищата не можем да откажем никому свободния избор да се разболее и умре в мръсотия и мизерия.

Прочее, публична тайна е, че циганите масово отказват ваксинация, защото твърдят, че ваксините ги правят стерилни. Но в случая говорим за оръжие за масово поразяване, взривено сред деца и ученици. Хепатит А е тежко инфекциозно заболяване, което се разпространява много лесно с прост контакт.

Поведението на местните власти, на директорите и на здравните служби в Раковски е абсурдно и неприемливо. Тези училища и детски градини трябва да бъдат незабавно затворени, а циганската махала - поставена под карантина. Всички близки и контактни лица трябва да бъдат задължително  изследвали и ваксинирани, а тези, които откажат - незабавно да бъдат поставени в изолация.

Няма причина биологични бомби да се шляят свободно по улиците и да сеят опасно инфекциозно заболяване, което може да нанесе тежки поражения и да доведе до човешка смърт.

{BANNER_ID-4}

***
Снимкатата е илюстративна, youtube

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.