Полет над новиханското гнездо

Полет над новиханското гнездо
16-11-2017г.
34
Гост-автор

Ако Иво Христов не беше депутат, а коментатор в „Биг Брадър“, щеше да е прав и нямаше да има врясъци от Нови Хан до Карнобат – 80 % процента от участниците в шоуто „Most Wanted“ са дебили.
Известни дебили, очарователни дебили, добре платени дебили. Дебили, които или избират „да бъдат са себе си“ и да гостуват на Гала от време на време, или си пият хапчетата и гостуват на психиатъра си. Сигурно могат да се подписват, но 100 % не знаят, че изобщо някога е имало спасяване на българските евреи. Димитър Пешев не харесва това, но всичко е точно, както вика Папи Ханс.  

Къщата на Биг Брадър в следващия месец ще прилича на санаториум за хора с психични проблеми, които вместо да се лекуват сред уединението на природата, ще ни забавляват, посадени в шарен декор. На новите тв гладиатори не им трябват мечове, те спешно се нуждаят от ксанакс. Палци горе, шоуто трябва да продължи, поне докато Валери Симеонов не тръгне на тихоносния си winter edition поход към Банско.

„Most wanted“ участници, избягали от нормалността. Най-търсените хора за сеир. Да видим кои са те.

Людмила Захажаева. Доставена директно от Русия с любов и хиалурон. Влезе в Къщата като хибрид между Лили Иванова и пенсионирана матрьошка. Известна с факта, че е майка на Албена Вулева – автор и водещ на най-бруталното жълто предаване в ефира, накарало десетки български випове да плачат от унижение. След като видяха майка й в един от миналите сезони на шоуто, родните звездички престанаха да й се сърдят. Трудното детство винаги избива нанякъде. Захажаева, чиито клипове с музикално творчество задължително трябва да изгледате, има и още една роля. Чрез нея Биг Брадър освен да ни забавлява, вкарва в Къщата и истински боец от Хибридната война. Рускинята директно се противопостави геополитически на Джино Бианкалана, известен с това, че е живял в САЩ и че е бил гадже на Джена, която сега е съпруга на Малкия Канар. Предвид лидерите Путин и Тръмп, тази бойна комбинация е напълно достойна, ще следим развитието й с интерес.

Дебора. Мис Северозападна България. Дава естествен отговор на въпроса защо районът е най-бедният в страната. Много пият („от притеснение“) и от време на време пеят. Не е известно коя година се е сдобила с титлата, но това няма никакво значение, защото в района от 89-та досега нещата не са се променили много. Сексапилният пустиняк преди имаше дуетна половинка, но и те се разделиха като Румънеца и Енчев, което промени завинаги картата на българския шоубизнес. Дебора е певица, известна повече с опитите си за готвене в „Черешката на тортата“ и с изповедта си, че е пребита от бившия си приятел. Успех и наздраве!

Луна. Перла в короната на Биг Брадър. Приела твърде буквално вайръл рекламата с „Аз съм на кон“. Изпълнителката на безспорните чалга хитове „Тук-там“, „Бягайте крачета при младите момчета“ и „Аз не съм жена само за един мъж“ има чудесно маниакално разтройство и се самоопределя като бъдещия президент на България. Като страдаща от Синдрома на застаряващата принцеса е далеч по-достоверна, отколкото като боркиня за правата на вложителите в КТБ. Така и не стана примата на българския попфолк, но има реални шансове да бъде прима с усмирителна риза. Давай, Луничка, ние сме с тебе, за победа иде време, както пееше Волен Сидеров, преди да стане коалицонен партньор и певческите му умения да се трансформират в безобидно свирене на барабани.

{BANNER_ID-3}

Динко. По-известен като югоизточния Максимус. Заради него гигантът „Marvel“ спешно трябва да премести производството си в Ямбол, защото само там могат да се срещнат абсолютно на живо Железния човек, Спайдърмен, Хълк и Тор.  Вярва, че може всичко. Когато не кара АТВ и не е на дискотека, спасява хора или снима видеа, докато шофира без колан. Не му трябват закони на Динко, той се готви да влиза в политиката. Пее патриотични песни и налага приятелката си от ревност. После казва, че тя лъже. В „Most wanted“ ще се бори за хармония в Къщата. Хармонията след бой е най-хубава.

Зорница Линдарева. Бивша любовница на мъжа на Жени Калканджиева – Тачо. Първата любовница на мъжа на Шестата в света. Успешна формула да те дават по телевизията. Чудесен екземпляр, живеещ в заведенията около Японския. Навява мисъл за антидепресанти. Доктор Николай Михайлов харесва това.

Светлана Василева. Снимала се гола за мъжко списание. Грозно пате от малък град, спечелило пари още преди да има Национална лотария, което прилича на восъчна фигура от музея на Мадам. Без Тюсо. Известна като Гонзовица, нищо че Гонзо е женен. Бивша търсачка на футболисти, бивша приятелка на Мара Отварачката, понастоящем гадже на бившия й съпруг. Искам да замествам „wanted“ с „wasted“, но няма да го направя.     

Този сезон за участниците може и да е игра, но за нас зрителите е терапия – имаме възможността да се почувстваме отново нормални. И да не съжаляваме прекалено, че България скоро ще изчезне.
***
Автор: Мона Дамянова

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.