О, свещена простотия. Учебници за чуждопоклонници

О, свещена простотия. Учебници за чуждопоклонници
29-10-2017г.
34
Ева Истаткова

Оцветете тази джамия с полумесец.
Запомнете, деца, бийте жените си. Имайте по няколко жени и бийте всичките. Така е дадено на мъжа да живее, деца, според Корана.
Курбан Байрам е свещен, деца.
А сега... Да попеем Джелем, Джелем, да ни олекне на душиците, да ни се услади ракията, да ни се разщракат пръстите български.

 

Такъв ни се оказа светът, деца.
Чужд свят, който трябва, задължително е, да стане наш, български.
Забравете деца миналото и историята си. Празни работи са това, нов ред е дошел вече, помнете.

Откажете се от вярата си в Христа, деца. Други богове има, в учебниците ги пише, така трябва да се знае – тоз, който не почита Корана, той модерно българче не е.
И тоз, който не щрака с пръсти и не пее химна на ромите, той модерно и добро дете не е.
Оставете деца, оглупелите си родители, дето ви говорят за някакви велики герои, за някакви страшни дела, дето сме били ние българите наследници техни. Не е верно. Няма Левски, няма Ботев, нежели да има Раковски и Паисий Хилендарски.
Вярвайте, деца, само на очите си, а те виждат....нали виждат, че в нашите си родни учебници пише, кое е вярното – пише за най-важните празници, дето трябва да почитаме – Курбан Байрям и циганската нова година, когато да пеем Джелем, Джелем.
Учете деца, учете наизуст Корана, че да знаете повече за света. Да се не изненадате, кога мъжът ви справедливо ви бие с пръчка по ръцете. Така трябва да бъде. Така е нормално в света. Така пише в учебниците.
И не плачете деца. Не плачете, а бъдете послушни, както е писано в книгите, пред вазе, ами пейте Джелем, и се молете.
Молете се, един ден да не разберете рода си български.
Да не разберете, че някога вас са ви родили хора, които знаели тайната на свободата. И умрели за нея и за вас, за да помните героите си и Бога си, и да живеете в едно със свободата.

{BANNER_ID-3}

 

 

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.