Костадинов: Ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността

Костадинов: Ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността
16-08-2023г.
0
Лентата

Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с фалшивата новина за въображаема връзка на Възраждане с въображаеми "руски шпиони" в Англия и стана ясно, че в София е убит Алексей Петров. 

Тук вече е налице нещо съвсем различно - ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична тайна е, че Петров беше свързан с ППДБ, а връзките му с лицето, известно като "Татко Петко", бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите. 
Когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. 

Разбира се, няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик Мъртън (неслучайно вече масово наричан Мъртъв) и внезапните покушения срещу знакови престъпни мутри като Къро и сега Петров. 

Едно е ясно - независимо от това кой избива бандитите, мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години. Остава само да си зададем един последен въпрос - кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? 

В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата пропаднала колониална територия.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.