Истината за фактчекърите, които нагло определят коя новина е фалшива и коя е истинска

Истината за фактчекърите, които нагло определят коя новина е фалшива и коя е истинска
23-07-2023г.
0
Димитър Байрактаров

Виждам, че през последните дни много хора пишат за сайта "Миротворець". Информация за този сайт събирам от 2015 година, когато в него бе обявена за враг колежката - журналист Магдалена Ташева, както и други нейни колеги от телевизия "Алфа". 

Днес искам да ви разкажа за подлата и лъжлива пропаганда и за едни така наречени фактчекъри, които нагло определят коя новина е фалшива и коя е истинска.

Вижте добре тези снимки на това момиче. 


Те обиколиха цял свят, а нашите пропагандни медии ни навираха седмици наред тази фалшива новина за "кръвопийците руснаци", които бомбардират родилни домове с родилките в тях. 
Момичето на снимката се казва Марина Николаевна и след като успява да избяга в Русия разказва какви са ги творили азовците в родилния дом на Мариупол, където са правили лъжливата пропагандна фотосесия.
 Въпреки усилията на Русия да обясни, че именно азовците са тези, които са взривили родилния дом пропагандните медии отразяват лъжите на азовците. 


 Всеки, който се опитва да опровергае лъжите на азовците е обявен от фактчекърите за разпространител на фалшиви новини.
 Когато обаче, Марина разказва каква е истината, тя веднага бе включена в списъка на сайта "Миротворець" и е обявена за изменник на родината ѝ. За този позорен факт мълчат гузно всички пропагандни медии, които ударно разпространяваха лъжите. Същите тези пропагандни медии разпространяваха ударно лъжи и всяваха страх по време на пандемията и са отговорни за смъртта на хиляди невинни хора по цял свят, но никой не ги разследва!
 Пропагандата убива много повече хора от войната и насажда омраза между хората за десетилетия напред, която прераства в кървави конфликти.
 Тази публикация е много вероятно да бъде изтрита, но със сигурност няма да чуете тази истина от нито една медия!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.