Грета Тунберг-възмъжала, злобна, неграмотна и истерична , като истински политик

Грета Тунберг-възмъжала, злобна, неграмотна и истерична , като истински политик
21-01-2023г.
0
Владимир Тупавичаров

Немците продължават борбата за независимост от Русия. Пак отвориха мините за кюмюр за да компенсират липсата на газ . И веднага цъфна Грета Тунберг /Грета Тинтин Елеонора Ернман Тунберг - и тая с много имена/, отвъртела задница, като на гигенска биволица. Пораснала, възмъжала, злобна, неграмотна и истерична , като истински политик. Пак събрала дечурлията и те нали все искат да са готини, зинали и я слушат, като че им бели яйца. Накрая я арестуваха и изнесоха на ръце, а тя се хилеше доволно. Чак после разбрах защо се хили, видях как е сниман клипът, с постановка, режисура. Па тя не е професионалист като Кокаинчик, не може да сдържи смеха си. Лъжата за нищо я нямат, аз например, я ползвам пестеливо, да има за повече време.
 Докато Гретхен се правеше на маймуна, военната министърка на Германия, Кристина Ламбрехт подаде оставка. Преди нея Урсула беше министърка на войната, съсипаха го тоя Вермахт, тия веяни скумрии. 
 Навръх Нова година фрау Ламбрехт дръпна една реч и обясни колко добре се е получило с войната. Обиколила интересни места, запознала се с хубави хора. И всичкото това го приказва на фона на заря, ама яка заря, все едно си в Бахмут. Даже съпартийците и́ нададоха вой, явно после са я натиснали да си върви. Викам си - съсипаха джендърния баланс на правителството.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.